Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή για την επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο και μαρτυρίες για δύο μαυροφορεμένες στην Καλλιθέα

Τι δείχνει το βίντεο;

21 Μαΐου 2020 21:10
Ανατροπή για την επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο και μαρτυρίες για δύο μαυροφορεμένες στην Καλλιθέα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατροπή υπάρχει για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, με ένα νέο βίντεο και μαρτυρίες να «δείχνουν» δύο μαυφορορεμένες γυναίκες, που βρίσκονταν στην περιοχή.

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την σοκαριστική υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια ζωή καταστράφηκε, καθώς η 34χρονη γυναίκα είδε -με βάση τα όσα έχουν προκύψει- μια μαυροφορεμένη γυναίκα απέναντί της, πριν της πετάξει το βιτριόλι.

Νέο υλικό, όμως, παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1, μετά το βίντεο-σοκ από τα ουρλιαχτά της 34χρονης, και δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο στο ίδιο βίντεο φαίνονται ακόμη δύο άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες, ενώ να θυμίσουμε πως στα λίγα λόγια που έχει πει μέχρι στιγμής η 34χρονη στους αστυνομικούς, περιέγραψε την δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι ως μια γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα.

«Οι νοσηλευτές έτρεμαν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν...» - Σοκάρει η μαρτυρία της Κωνσταντίνας Κούνεβα για το δικό της εφιάλτη με το βιτριόλι

Σοκάρει η μαρτυρία της Κωνσταντίνας Κονεβα, η οποία έχει αποτελέσει ένα από τα θύματα επίθεσης με βιτριόλι στο παρελθόν, κάτι που ανήλθε και πάλι στο «φώς», ύστερα από το αντίστοιχο περιστατικό με την 34χρονη στην Καλλιθέα.

Η κ. Κούνεβα μίλησε στο Mega για τον εφιάλτη, που έζησε το 2008, όταν άγνωστοι της επιτέθηκαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν τέτοια τα τραύματα, που οι νοσηλευτές δεν ήξεραν πώς να την πιάσουν.

«Θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χανόταν η όραση, και πόσο γρήγορα έλιωσε το μπουφάν, τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Δεν πήρε ούτε πέντε λεπτά. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Όταν με είδαν οι νοσηλευτές από το ΕΚΑΒ, όταν ήρθαν, άρχισαν να τρέμουν και δεν ήξεραν πώς να με πιάσουν. Πώς να μου βάλουν τα φάρμακα ενδοφλέβια για να με βοηθήσουν», θυμήθηκε η κ. Κούνεβα, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε το 2008.

«Σηκώθηκε αυτός που ήταν μπροστά μου, και ήρθε κοντά στο πρόσωπό μου και ξαφνιάστηκα. Και εκείνη τη στιγμή έριξε το βιτριόλι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ο δεύτερος. Ήταν κάπου εκεί και παρακολουθούσε. Μετά εξαφανίστηκαν, αμέσως. Το βιτριόλι μπήκε στο στόμα μου, ήταν ανοιχτό επειδή ξαφνιάστηκα. Πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει, γιατί θα ξαφνιάστηκε η κοπέλα, όπως και εγώ», πρόσθεσε η ίδια.

«Μόνο από τις αναθυμιάσεις στα πνευμόνια και τον οισοφάγο, κάηκαν οι φωνητικές μου χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος. Περίπου το μισό βάρος από το κεφάλι μου είχε καεί», σημείωσε η ίδια συγκλονίζοντας με την περιγραφή της.

«Έντεκα χρόνια μετά στην εμφάνισή μου έχει γίνει ένα πολύ πετυχημένο έργο. Και μέσα μου, έγινε καταπληκτικό έργο. Απλά, το να ζεις με αυτό είναι μεγάλος αγώνας. Έχω κάνει πάνω από 30 χειρουργεία, και ακόμα έχω μπροστά μου», πρόσθεσε.

«Είναι εγκληματική δράση. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι ένα χημικό όπλο. Δεν μπορούμε να το εξετάζουμε με άλλους τρόπους. Για αυτό το χημικό όπλο, όμως, που το δημιουργούν μόνοι τους άνθρωποι στα σπίτια τους, υπάρχει νόμος από το 2009 από την ΕΕ, και δεν τηρείται ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει αφού είναι νομοθέτημα της ΕΕ να το έχουμε υιοθετήσει», κατέληξε η κ. Κούνεβα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share