Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

39χρονος κληρικός έλεγε ότι θεραπεύει τον κορωνοϊό, αλλά νόσησε και... πέθανε - Ομαδική προσευχή για να αναστηθεί (Video)

Σοκ

21 Μαΐου 2020 18:20
39χρονος κληρικός έλεγε ότι θεραπεύει τον κορωνοϊό, αλλά νόσησε και... πέθανε - Ομαδική προσευχή για να αναστηθεί (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

39χρονος κληρικός έλεγε ότι θεραπεύει τον κορωνοϊό, αλλά νόσησε και... πέθανε. Ο 39χρονος άνδρας που πέθανε στο σπίτι του στο Καμερούν από τη νόσο, υποστήριζε ότι άπλωνε τα χέρια του στους ασθενείς που είχαν τον φονικό ιό και τους θεράπευε.

Πολλοί ασθενείς μάλιστα εδώ και εβδομάδες πήγαιναν στην εκκλησία του 39χρονου Φράνκλιν Ντίφορ για να ιαθούν από τα χέρια του. Οι πιστοί του μάλιστα τον αποκαλούν «προφήτη» και μάλιστα εμπόδισαν τις υπηρεσίες υγείας να μπουν στο σπίτι του. Ανείπωτη θλίψη είχαμε και στη Νότια Αφρική με ένα βρέφος μόλις 2 ημερών να πεθαίνει από τον κορωνοϊό και έγινε έτσι ένα από τα μικρότερα ηλικιακά θύματα του φονικού ιού.

Ένας εκ των γιατρών που τελικά έσπευσαν να τον βοηθήσουν, είπε ότι ο πάστορας κατέληξε λίγα λεπτά μετά. Ο πάστορας ετάφη μπροστά στο σπίτι του και μάλιστα το ποίμνιό του προσεύχεται για την ανάστασή του.

5χρονο κορίτσι δίνει μάχη με τη νόσο Kawasaki αφού ανάρρωσε από κορωνοϊό (Video)

Ένα κορίτσι πέντε ετών αγωνίζεται για τη ζωή της από τη νόσο του Kawasaki μόνο μερικές εβδομάδες μετά την ανάρρωσή της από τον κορωνοϊό. Ενώ, μία οικογενειακή τραγωδία είχαμε στην Βραζιλία με μία μητέρα να χάνει τα τρία παιδιά της από τον φονικό ιό σε ένα μήνα.

Ο μπαμπάς της Πιέρς Ρόμπερτς είπε ότι στη Σκάρλετ δόθηκε μόλις 20% πιθανότητα επιβίωσης από την ασθένεια,και η φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων πιστεύεται ότι αποτελεί αντίδραση στον κορωνοϊό.

Είπε ότι η Σκάρλετ κόλλησε το Covid-19 στο σχολείο πριν από το lockdown, και χαρακτήρισε την κόρη του «υγιή» έξι εβδομάδες πριν και ξαφνικά υπέστη ασθένεια πολλαπλών οργάνων. Ο κ. Ρόμπερτς, δάσκαλος και ο ίδιος, δήλωσε αρνητικός σε σχέδια να ανοίξουν ξανά τα σχολεία στην Αγγλία την 1η Ιουνίου, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσαν να συμβούν περισσότερες περιπτώσεις ασθένειας Kawasaki εάν ανοίξουν τα σχολεία.

Και πρόσθεσε: "Θέλω να επιστρέψω πρόσωπο με πρόσωπο στη διδασκαλία. Ωστόσο, δεν θέλω την κόρη μου ως πείραμα. Τα βασανιστήρια είναι αληθινά."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share