Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

39χρονος παντρεμένος καθηγητής είχε ερωτική σχέση με 17χρονη μαθήτριά του

Σοκ

21 Μαΐου 2020 11:40
39χρονος παντρεμένος καθηγητής είχε ερωτική σχέση με 17χρονη μαθήτριά του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε διετή φυλάκιση καταδικάστηκε παντρεμένος καθηγητής που είχε ερωτική σχέση με μαθήτριά του σε σχολείο της Αυστραλίας. Αρρωστημένα πράγματα και από μια 34χρονη καθηγήτρια η οποία είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Ο 39χρονος Ντάνιελ Ζαμπάτι δήλωσε ένοχος για ανάρμοστη σχέση με παιδί που ήταν υπό την επιτήρησή του ενώ εργαζόταν στο Χριστιανικό Κολέγιο Γκιλόνγκ, που είναι ιδιωτικό σχολείο, το 2016.

Ο πρώην καθηγητής μουσικής, τότε 35 ετών, φίλησε αιφνιδιαστικά τη 17χρονη μαθήτρια, ένα φιλί που οδήγησε σε μία σχέση η οποία διήρκεσε αρκετούς μήνες. Μάλιστα, πήρε την έφηβη μαζί του σε μια ρομαντική απόδραση σε ξενοδοχείο, όπου το ζευγάρι δείπνησε, κοιμήθηκε, μοιράστηκε το ντους, ενώ ο 39χρονος είχε πει στη σύζυγό του ότι θα είναι σε ταξίδι για σκι με τους φίλους του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε διετή φυλάκιση και του απαγόρευσε τη διδασκαλία ενώ επιπλέον θα καταδικαστεί ισοβίως στο μητρώο των δραστών για σεξουαλική εγκλήματα. Ο δικαστής κατέκρινε τον Ζαμπάτι για την αηδιαστική του συμπεριφορά λέγοντας ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας σύμφωνα με τη Herland Sun.

«Ήταν 17 ετών και μαθήτριά σου. Αυτή δεν ήταν σχέση. Δεν υπάρχει ισότιμη σχέση εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρέπει να σε στείλω στη φυλακή», είπε ο δικαστής που παρά την έκκληση των συνηγόρων υπεράσπισης, τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών, και έθεσε περίοδο που θα μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης τους 14 μήνες.

Σάλος σε γυμνάσιο: 40χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 6 μαθητές! (Video)

Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από δασκάλα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, με μία καθηγήτρια γυμνασίου να έχει ερωτικές επαφές με 6 μαθητές της εντός και εκτός σχολείου!

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τοπικά μέσα, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβρη του 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι Εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό έρωτα σε ένα από τα θύματά της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share