Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο, ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Τα «πικάντικα» μηνύματα!

8 Φεβρουαρίου 2020 12:46
34χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο, ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Αρρωστημένα πράγματα από μια 34χρονη καθηγήτρια η οποία είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της! Ακόμη μία σοκαριστική υπόθεση ερωτικής σχέσης καθηγήτριας-μαθητή.

Η Σίλβα ήταν εκείνη η οποία έκανε πρώτη κίνηση προς το παιδί, στέλνοντάς του email για να βρεθούν. Στην συνέχεια, χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά τους mail και όχι του σχολείου ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η 34χρονη έστελνε στο παιδί αποκαλυπτικές φωτογραφίες της αλλά και βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο, στο οποίο φρόντιζε να μην φαίνεται το πρόσωπό της ώστε να μην μπορεί ο μικρός να της κάνει «ζημιά».

Όμως οι γονείς του παιδιού κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο τους και αφού τον πίεσαν, εκείνος τους είπε την αλήθεια.

Μάλιστα, ο 15χρονος ήταν αποφασισμένος να αποκαλύψει σε όλους την σχέση του με την Σίλβα ωστόσο οι ικεσίες της, κράτησαν το μυστικό, προσωρινά, κρυφό.

Σάλος: 22χρονη καθηγήτρια και μητέρα είχε ερωτικές επαφές με 16χρονο μαθητή της!

Καθηγήτρια στη Νότια Καρολίνα κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με έναν 16χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική.

Η Άννα Πάτον δίδασκε γλώσσα στο Lamar High School και συνελήφθη τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης η 22χρονη είχε ερωτικές επαφές ενώ έκανε και στοματικό έρωτα με τον 16χρονο. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η 22χρονη καθηγήτρια φέρεται να τελέστηκαν από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2020.

Η Πάτον, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού, κατηγορείται ακόμα, για αποστολή άσεμνων φωτογραφιών της στον 16χρονο μέσω διαφορετικών προφίλ στα social media.

Μετά την σύλληψή της η 22χρονη βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια αναμένοντας το αποτέλεσμα της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

Σάλος: Καθηγήτρια είχε τουλάχιστουν 20 ερωτικές επαφές με μαθήτρια της!

Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική, με τις αρχές του Τέξας να συλλαμβάνουν καθηγήτρια που είχε τουλάχιστον 20 ερωτικές επαφές με μαθήτριά της!

Η σχέση της Λέισι Τζο Κάνιγχαμ με την μαθήτριά της στο σχολείο Woodlands Christian Academy ξεκίνησε με μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα τον περασμένο Αύγουστο σύμφωνα με την The Houston Chronicle.

Το επόμενο βήμα ήταν οι δύο γυναίκες να συναντηθούν για καφέ, να πάνε σε μια εκκλησία μαζί και τελικά να περάσουν το βράδυ στο διαμερίσμα της Κάνιγχαμ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας το ζευγάρι είχε περισσότερες από 20 σεξουαλικές επαφές πριν η μαθήτρια να ενημερώσει για την υπόθεση την μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της 32χρονης καθηγήτριας στις 14 Δεκεμβρίου εκείνη παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με την μαθήτριά της αλλά υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε ποτέ κάποια φυσική επαφή».

Η καθηγήτρια είπε, επίσης, ότι ήταν η μαθήτρια που της ζήτησε πρώτη να κοιμηθεί στο διαμέρισμά της.

Η Κάνιγχαμ η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της απρεπούς σχέσης ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητή, αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

Σάλος: Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μαθητή της! (photo)

Στη σύλληψη μιας 27χρονης καθηγήτριας προχώρησε η αστυνομία της πόλης Ντόραλ στη Φλόριντα επειδή, όπως αποδείχθηκε, είχε ερωτικές επαφές με έναν 15χρονο μαθητή της, άλλο ένα τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ!

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την παράνομη σχέση μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε εργαζόμενος στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η 27χρονη Ντεζιρέ Κριστίνα Καρτίν Ροντρίγκεζ.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τον 15χρονο ο οποίος τους είπε «χαρτί και καλαμάρι» για την σχέση του με την καθηγήτριά του.

Όπως τους είπε αρχικά οι δύο τους έμεναν στην αίθουσα την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος όπου αντάλασσαν φιλιά αλλά στη συνέχεια προχώρησαν και σε πιο στενές επαφές με στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο της 27χρονης.

Την υπόθεση «έδεσε» ακόμα περισσότερο το βίντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο 15χρονος μαθητής και τα οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς.

«Το βίντεο δεν ήταν κρυφό. Η καθηγήτρια γνώριζε ότι την κατέγραφε. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς από την εγγύτητα του προσώπου της στην κάμερα» είιπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η καθηγήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε την εγγύηση που της επιβλήθηκες παραδέχθηκε την ανάρμοστη σχέση και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένη με τον 15χρονο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share