Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε 30χρονος πρωταγωνιστής του Twilight

Αδιανόητο

20 Μαΐου 2020 10:57
Είδηση σοκ: Πέθανε 30χρονος πρωταγωνιστής του Twilight
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκροί στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας βρέθηκαν ο πρωταγωνιστής του Twilight, το οποίο αγαπήθηκε και στην Ελλάδα, ο Gregory Tyree Boyce και η φίλη του, Natalie Adepoju!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 30χρονος Boyce και η 27χρονη Adepoju, έφυγαν από τη ζωή στις 13 Μαΐου και σύμφωνα με το TMZ στο διαμέρισμα βρέθηκαν υπολείμματα λευκής σκόνης, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Ο Gregory Tyree Boyce είχε υποδυθεί τον Tyler Crowley στην πρώτη ταινία του Twilight και ήταν εκείνος που παραλίγο να χτυπήσει την πρωταγωνίστρια Bella Swan με ένα αυτοκίνητο πριν την σώσει ο Edward Cullen.

Σοκ στο χώρο της γαστρονομίας: Πέθανε διάσημος Έλληνας σεφ

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο χώρο της γαστρονομίας η τραγική είδηση του θανάτου του διάσημου Έλληνα σεφ, Γιάννη Ροδοκανάκη. Ενώ θρήνος επικρατεί και στον χώρο του κινηματογράφου καθώς νεκρός βρέθηκε γνωστός ηθοποιός μαζί με τη σύντροφό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης εξέφρασε τη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του και απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Αγαπητός με εξαίρετο ήθος, σωστός οικογενειάρχης με πάθος για τη μαγειρική τέχνη. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της μαγειρικής. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Η απώλεια αγαπητών συναδέλφων απροσδόκητα μας γεμίζει θλίψη. Στο χαμό συναδέλφων όπως του Γιάννη έχουμε την ηθική υποχρέωση να τιμούμε τη μνήμη τους. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Θλίψη: Πέθανε ο Ευγένιος Ρωσσίδης

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Ευγένιος Ρωσίδης, ο ιδρυτής του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου (AHI). Ο ίδιος, θεωρείται ένας από τους πέντε πρωτεργάτες που έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού λόμπι στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο πέθανε κορυφαίος τραγουδιστής χθες

Ο πρόεδρος του AHI, Νίκος Λαρυγγάκης, αποχαιρέτησε τον μέντορα και προκάτοχο του στην ηγεσία του Ινστιτούτου. Όπως εξήγησε, ο Ευγένιος Ρωσσίδης ήταν ένας άνθρωπος που ενεργούσε με βάση τις πεποιθήσεις και τις αρχές του και ως εκ τούτου υποστήριξε τα θέματα που τον αφορούσαν για όλους τους σωστούς λόγους.

«Πάντα προσπαθούσα να καθοδηγώ αυτόν τον οργανισμό με τρόπο που να τιμά το όνομά του και το πάθος με το οποίο υπερασπίστηκε τους σκοπούς για τους οποίους νοιάστηκε βαθιά. Δεν είχα ποτέ καμία ψευδαίσθηση ότι τον αντικαθιστώ επειδή δεν μπορεί να αντικατασταθεί ένας θρύλος. Θα προσπαθήσω, όμως, να κάνω το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσω το έργο και την κληρονομιά του», είπε ο Νίκος Λαρυγγάκης.

Από την πλευρά του, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, λέγοντας «Ένας υπερήφανος Αμερικανός και παθιασμένος Έλληνας, η κληρονομιά του Ρωσσίδη θα ζήσει μέσω του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου και των οργανώσεων που ίδρυσε και ηγήθηκε για την υποστήριξη του κράτους δικαίου, του Ελληνισμού και της κυπριακής υπόθεσης».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share