Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Ηθοποιός ιστορικής ταινίας βρέθηκε νεκρός με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους

Απέραντη θλίψη...

19 Μαΐου 2020 11:09
Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Ηθοποιός ιστορικής ταινίας βρέθηκε νεκρός με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στον παγκόσμιο κινηματογράφο η είδηση του θανάτου για ηθοποιό ιστορικής ταινίας, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε νεκρός με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους.

Συγκεκριμένα, ο Γκρέγκορι Ταϊρί Μπόις και η φίλη του, εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας και, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της περιοχής ο 30χρονος και η 27χρονη Νάταλι Αντεπόγιου, βρέθηκαν νεκροί στις 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με το TMZ στο διαμέρισμα βρέθηκαν υπολείμματα λευκής σκόνης αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ ένας άλλος σπουδαίος ηθοποιός βύθισε χθες (18/5) στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 30χρονος Μπόις είχε υποδυθεί τον Τάιλερ Κρόουλεϊ στην πρώτη ταινία του Twilight και ήταν εκείνος που παραλίγο να χτυπήσει την πρωταγωνίστρια Μπέλα Σουάν, την οποία ερμήνευσε Κρίστεν Στιούαρτ, με ένα αυτοκίνητο πριν την σώσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ο οποίος έπαιζε τον Έντουαρντ Κάλεν.

Είχε εμφανιστεί και στην μικρού μήκους ταινία Apocalypse το 2018.

Θρήνος στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός (video)

Θρήνος στον κόσμο του κινηματογράφου καθώς σε ηλικία 72 ετών πέθανε ο ηθοποιός Τζένο Σίλβα, μετά από πολύχρονη μάχη με την σκλήρυνση κατά Πλάκας. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Ο Τζένο Σίλβια, ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «The Skull» στον «Σημαδεμένο», τον άνθρωπο που σκότωσε τον Τόνι Μοντάνα, «έφυγε» στις 9 Μαΐου από την ζωή. Η οικογένειά του κράτησε την είδηση κρυφή καθώς ήθελε η ταφή να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με συμμετοχή σε περισσότερες από 60 ταινίες και δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, έμεινε στην ιστορία ως ο εκτελεστής του Τόνι Μοντάνα στον θρυλικό «Σημαδεμένο». Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του Skull ήταν τόσο εμβληματικός, που έκανε τεράστια αίσθηση, παρά το γεγονός πως ο Τζένο δεν είπε ούτε μια λέξη! Επίσης, είχε πρωταγωνιστήσει στο «Amistad», το «Jurassic Park» και το «Tequila Sunrise», μεταξύ άλλων...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share