Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας - Που θα σημειωθούν καταιγίδες;

Δείτε αναλυτικά εδώ!

20 Μαΐου 2020 11:06
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας  - Που θα σημειωθούν καταιγίδες;
Αρθρογράφος: Άννα Πανταζή
ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού και αλλαγή θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς κάτω σε πολλές περιοχές της χώρας. Αν και τις τελευταίες μέρες το κύμα καύσωνα ήταν μεγάλο, φαίνεται που το σκηνικό του καιρού αλλάζει και πάλι. Όπως ανέφερε και ο Τάσος Αρνιακός θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή στον καιρό.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από το meteo, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 20/05 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν σημαντικά και θα διατηρηθούν έντονα έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 21/05 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, φαινόμενα που μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα επεκταθούν στην Εύβοια, στις Σποράδες και ενδεχομένως στη Βόρεια Αττική.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή του ολικού υετού (βροχές / καταιγίδες) έως το βράδυ της Πέμπτης 21/05.

 Ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας

Καιρός: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Παράλληλα, σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τις μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 21/05 να είναι έως και 10 βαθμούς χαμηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα της Τετάρτης 20/05 όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη μεταβολής της θερμοκρασίας που ακολουθεί.

"Την Πέμπτη θα περάσουμε στις ισχυρές καταιγίδες": Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Καιρός σήμερα: Λίγες ώρες έμειναν μέχρι ο καιρός να αλλάξει εντελώς εικόνα και από τον καύσωνα του Σαββατοκύριακου να περάσουμε στις καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη.

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ και μετά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τον ερχομό καταιγίδων σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του Open στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share