Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο χώρο της γαστρονομίας: Πέθανε διάσημος Έλληνας σεφ

Θλίψη!

20 Μαΐου 2020 08:43
Σοκ στο χώρο της γαστρονομίας: Πέθανε διάσημος Έλληνας σεφ

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο χώρο της γαστρονομίας η τραγική είδηση του θανάτου του διάσημου Έλληνα σεφ, Γιάννη Ροδοκανάκη. Ενώ θρήνος επικρατεί και στον χώρο του κινηματογράφου καθώς νεκρός βρέθηκε γνωστός ηθοποιός μαζί με τη σύντροφό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης εξέφρασε τη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του και απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Αγαπητός με εξαίρετο ήθος, σωστός οικογενειάρχης με πάθος για τη μαγειρική τέχνη. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της μαγειρικής. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Η απώλεια αγαπητών συναδέλφων απροσδόκητα μας γεμίζει θλίψη. Στο χαμό συναδέλφων όπως του Γιάννη έχουμε την ηθική υποχρέωση να τιμούμε τη μνήμη τους. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Θλίψη: Πέθανε ο Ευγένιος Ρωσσίδης

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Ευγένιος Ρωσίδης, ο ιδρυτής του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου (AHI). Ο ίδιος, θεωρείται ένας από τους πέντε πρωτεργάτες που έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού λόμπι στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο πέθανε κορυφαίος τραγουδιστής χθες

Ο πρόεδρος του AHI, Νίκος Λαρυγγάκης, αποχαιρέτησε τον μέντορα και προκάτοχο του στην ηγεσία του Ινστιτούτου. Όπως εξήγησε, ο Ευγένιος Ρωσσίδης ήταν ένας άνθρωπος που ενεργούσε με βάση τις πεποιθήσεις και τις αρχές του και ως εκ τούτου υποστήριξε τα θέματα που τον αφορούσαν για όλους τους σωστούς λόγους.

«Πάντα προσπαθούσα να καθοδηγώ αυτόν τον οργανισμό με τρόπο που να τιμά το όνομά του και το πάθος με το οποίο υπερασπίστηκε τους σκοπούς για τους οποίους νοιάστηκε βαθιά. Δεν είχα ποτέ καμία ψευδαίσθηση ότι τον αντικαθιστώ επειδή δεν μπορεί να αντικατασταθεί ένας θρύλος. Θα προσπαθήσω, όμως, να κάνω το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσω το έργο και την κληρονομιά του», είπε ο Νίκος Λαρυγγάκης.

Από την πλευρά του, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, λέγοντας «Ένας υπερήφανος Αμερικανός και παθιασμένος Έλληνας, η κληρονομιά του Ρωσσίδη θα ζήσει μέσω του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου και των οργανώσεων που ίδρυσε και ηγήθηκε για την υποστήριξη του κράτους δικαίου, του Ελληνισμού και της κυπριακής υπόθεσης».

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό (photo)

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Συγκεκριμένα, πέθανε στα στα 92 του ο βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ πατέρας του χολιγουντιανού σταρ, Μπεν Στίλερ. Με μία ανάρτηση στο Twitter ο ηθοποιός έγραψε: «Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Τζέρι Στίλερ, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ήταν ένας φοβερός μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Ανι για 62 χρόνια. Θα μας λείψει. Σ' αγαπώ μπαμπά».

Ο θρυλικός ηθοποιός Τζέρι Στίλερ, ήταν παντρεμένος με την Αν Μιάρα, επίσης ηθοποιό. Μπαμπάς και γιος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κινηματογραφικά και τηλεοπτικά, με πιο γνωστή την ταινία «Zoolander», αλλά και τα «Heavyweights», «Hot Pursuit», «The Heartbreak Kid» και «Zoolander 2».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share