Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3χρονο αγοράκι πέθανε στον ύπνο όταν έξυσε τα σπυράκια του - Η μητέρα του προειδοποιεί για αυτόν τον κίνδυνο

Μεγάλη προσοχή

18 Μαΐου 2020 15:56
3χρονο αγοράκι πέθανε στον ύπνο όταν έξυσε τα σπυράκια του - Η μητέρα του προειδοποιεί για αυτόν τον κίνδυνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ζωή της 23χρονη Τζασμίν Σορτλάντ καταστράφηκε όταν έχασε το γιο της με τον πιο άδικο τρόπο, ο οποίος έξυσε τα σπυράκια του. Προειδοποιεί για αυτό τον κίνδυνο.

Ο 3χρονος γιος της Μπράιαν Άντριου Λοκ πέθανε στον ύπνο του ενώ κοιμόταν στο σπίτι της γιαγιάς του. Έχασε τη ζωή του από σηψαιμία όταν έξυσε τα σπυράκια της ανεμοβλογιάς του, σύμφωνα με την μητέρα του.

Συγκλονίζει η ιστορία του

Η εργαζόμενη μητέρα από το Yeovil είχε αρχικά ενημερωθεί ότι ο γιος της πέθανε από το σύνδρομο ξαφνικού θανάτου των νηπίων στις 11 Αυγούστου του περασμένου έτους.

Η Σορτλάντ προειδοποιεί τώρα τους άλλους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν το παιδί τους πάθει ανεμοβλογιά. Τα τελευταία λόγια του μικρού Μπράιαν Άντριου προς τη μαμά του ήταν «σ ‘αγαπώ» – και φαινόταν απόλυτα υγιής εκτός από ένα πονόλαιμο που είχε εκείνη την ημέρα.

Η Σορτλάντ είπε: “Ήμουν συγκλονισμένη. Πώς μπορεί ένα τριών χρονών αγόρι να πάθει κάτι τόσο σπάνιο; Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου.”

“Προφανώς πρέπει να έχει γδάρει ένα από τα σπυράκια του και έτσι άρχισε η μόλυνση. Είναι τόσο σπάνιο. Προσπαθώ να προειδοποιήσω τις άλλες μαμάδες.” Μάλιστα ακόμα μια μητέρα έχασε τη ζωή της όταν εμφανίστηκαν στο σώμα της αυτά τα σπυράκια, για αυτό και πρέπει να τα ελέγχετε.

“Εάν το παιδί σας πάθει ανεμοβλογιά, υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει μόλυνση από κάποιο σπυράκι.” “Νόμιζα ότι η ανεμοβλογιά ήταν φυσιολογική. Κάθε παιδί την περνάει.” “Και το άλλο μου παιδί την πέρασε και δεν είχε κανένα πρόβλημα.”

“Δεν μπορώ να το δεχτώ. Όταν πηγαίνω στον τάφο του, μου κακοφαίνεται που μιλάω σε μία ταφόπλακα. Θα έπρεπε να μιλάω μαζί του. Θα πρέπει να ξεκινήσει το σχολείο αυτό το έτος.” “Έπρεπε να τον συνοδεύσω γαμπρό στην εκκλησία, όχι να συνοδεύω το φέρετρό του. Είναι ακόμα δύσκολο για όλους. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο. Με καταρράκωσε.”

Η νεαρή μητέρα πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της, ο 21χρονος Τζος Γουεσκότ, και τα άλλα παιδιά της, ο Ισαάκ Μαγιος Γουεσκότ, ο Ίβαν Μαγιος Γουεσκόt, και ο Αουστίν Μαγιος Γουεσκό, είναι αυτοί που της δίνουν κουράγιο.

Προσθέτει: “Αν δεν ήταν δίπλα μου, πιθανότατα να μην τα κατάφερνα. Είναι το χειρότερο συναίσθημα που θα μπορούσα ποτέ να νιώσω.”

Ο Μπράιαν Άντριου και ο αδελφός του, Αουστίν, έμειναν μαζί με τη γιαγιά τους το βράδυ για να μην κολλήσει ο μικρός Ιβάν, ο οποίος ήταν 4 μηνών τότε.

Όταν η γιαγιά πήγε το πρωί να ξυπνήσει τα παιδιά, ανακάλυψε ότι ο Μπράιαν Άντριου ήταν κρύος και δεν σηκωνόταν. Κάλεσε ένα ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Η Σορτλάντ πρόσθεσε: “Το προηγούμενο βράδυ έπαιζε, ήταν χαρούμενος. Γελούσε και έλεγε αστεία. Όμως δεν έχει κανένα νόημα πια.” “Ο πατριός μου ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε ότι ο Μπράιαν Άντριου είχε πεθάνει. Έτρεξα στο σπίτι της μαμάς μου, νόμιζα ότι «δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο»”.

“Του μίλησα τηλεφωνικά το βράδυ πριν πεθάνει και μου είπε ότι με αγαπάει και του είπα «θα σε δω σύντομα και θα σου δώσω πολλές αγκαλιές»”. “Δεν υπήρχαν συμπτώματα για την περίπτωσή του, η οποία σύμφωνα με το γιατρό είναι πολύ σπάνια. Δεν είχε τίποτε περίεργο.”

“Το σώμα του ήταν τόσο αδύναμο που δεν μπορούσε να πολεμήσει το στρεπτόκοκκο ομάδας Β και προκλήθηκε σήψη. Είναι απλά περίεργο ότι δεν υπήρχαν συμπτώματα.” Αυτές τις πληροφορίες η μητέρα τις πήρε το Φεβρουάριο του 2017 μετά τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων και λέγεται επίσης ότι δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να κάνει η οικογένεια για να τον σώσει.

Η έκθεση ενημέρωσε την οικογένεια ότι ο Μπράιαν Άντριου μπορεί να προκάλεσε τη λοίμωξη ξύνοντας ένα από τα σπυράκια της ανεμοβλογιάς του, κάτι που οδήγησε τελικά σε σηψαιμία.

Η Σορτλάντ είπε: “Ο γιατρός είπε ότι ακόμα και στο νοσοκομείο να τον πηγαίναμε και να του έδιναν αντιβιοτικά, δεν θα βοηθούσε την κατάστασή του.”“Η μόνη παρηγοριά που έχω είναι ότι κοιμόταν και δεν πονούσε.”

Αφού έχασε τον Μπράιαν Άντριου, η άτυχη μητέρα ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος δέκα εβδομάδων, αλλά απέβαλε λόγω της μεγάλης έντασης και στενοχώριας που είχε περάσει.

“Έχασα δύο παιδιά μέσα σε ένα μήνα. Είπε ο γιατρός ότι μάλλον το άλλο ήταν κορίτσι. Πάντα ήθελε μια μικρή αδερφή και τώρα την φροντίζει.”

“Όταν τα παιδιά μου παθαίνουν το παραμικρό πλέον τρέχω στους γιατρούς. Είμαι πολύ πιο επιφυλακτική. Θέλω να ξέρω ότι είναι ασφαλή και ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους συμβεί.” “Τα παιδιά μου και ο σύντροφός μου είναι το στήριγμά μου.”

“Ο Bryan-Andrew μας έκανε να λιώνουμε με ένα του χαμόγελο. Ήταν τόσο καλό παιδί.” Η οικογένεια μοίρασε μπαλόνια ένα χρόνο μετά το θάνατο του Bryan-Andrew για τα γενέθλιά του, στις 4 Ιουλίου, αλλά η μητέρα λέει ότι πιστεύει πως ο μικρός είναι πάντα μαζί της.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share