Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

56χρονη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο γεμάτη σπυράκια στο σώμα αλλά ήταν αργά - Δεν φαντάζεστε από τι πέθανε

Μην το αγνοήσετε

14 Μαΐου 2020 17:30
56χρονη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο γεμάτη σπυράκια στο σώμα αλλά ήταν αργά - Δεν φαντάζεστε από τι πέθανε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτή η 56χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκτάκτως όταν το σώμα της γέμισε σπυράκια. Δυστυχώς ήταν πολύ αργά και έχασε την ζωή της μετ ον πιο άδικο τρόπο.

Ένα σπυράκι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ χειρότερο, όπως συνέβη σε αυτή εδώ την κοπέλα, αλλά για την γυναίκα από το Μιζούρι κατέστη μοιραίο, αφού πέθανε μετά από μια σπάνια ασθένεια από τσιμπούρι. Η Τάμελα Γουίλσον χτυπήθηκε από τον ιό Bourbon. Αυτή η γυναίκα, μια μητέρα τριών παιδιών, ήταν η πέμπτη επιβεβαιωμένη περίπτωση του ιού Bourbon από τότε που ανακαλύφθηκε το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γουίλσον πήγε σε έναν γιατρό και της αφαίρεσε δύο τσιμπούρια και αμέσως μετά διαγνώστηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Της δόθηκαν αντιβιοτικά, αλλά ο πατέρας της δήλωσε ότι χειροτέρευε καθημερινά παρά τα φάρμακα.

«Οι γιατροί ήταν δίπλα της», είπε ο πατέρας της. «Είπαν ότι είναι ιατρικό μυστήριο.» Η Γουίλσον πέθανε τελικά από τον ιό στις 23 Ιουνίου.

γυναίκα που πέθανε από τσίμπημα τσιμπουριού

Ο Δρ. Morey Gardner, διευθυντής του Κέντρου Λοιμωδών Νοσημάτων στο Νοσοκομείο St. Mary’s στο St. Louis, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ειδική θεραπεία για τον ιό Bourbon, αλλά συνιστά να φοράτε εντομοαπωθητικά, μακριά ρούχα και να ελέγχετε τακτικά γύρω σας για να αποφύγετε τη σύλληψη θανατηφόρων ασθενειών λόγω εντόμων.

Η οικογένεια της δώρισε το σώμα της την επιστήμη για να βοηθήσει να κάνει βήματα στην έρευνα για τη νόσο, και το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών άρχισε να συλλέγει τσιμπούρια στο Meramec State Park για δοκιμές.

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν την απορία τους για το θάνατο της γυναίκας και επέδειξαν συλλυπητήρια στην οικογένειά της για την απώλειά τους. Ένας αναγνώστης της Daily Mail σχολίασε στη σελίδα του ιστότοπου: «Μας ανησυχεί πώς ένα τόσο μικροσκοπικό έντομο μπορεί να προκαλέσει τέτοιο χάος.»

Ένας άλλος έγραψε: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν πρόσθετες προφυλάξεις τώρα όταν βγαίνουν έξω.»

Ένας άλλος αναγνώστης στη σελίδα Mad World News του Facebook έγραψε: «Λυπούμαστε για την απώλειά σας και ελπίζουμε ότι κάποιος να μπορεί να βρει τη θεραπεία.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share