Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγινε το θαύμα: Κατάφεραν μες στην καραντίνα να βρουν τη 47χρονη μητέρα τους μετά από 4 χρόνια

Γιατί είχε εξαφανιστεί;

8 Μαΐου 2020 14:24
Έγινε το θαύμα: Κατάφεραν μες στην καραντίνα να βρουν τη 47χρονη μητέρα τους μετά από 4 χρόνια
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα θαύμα συντελέστηκε στην Ισπανία, καθώς μες στην καραντίνα και παρά αυτό τον ανασταλτικό παράγοντα, που επιβλήθηκε σε πάνω από το 1/3 του πλανήτη, μια οικογένεια κατάφερε να βρει τη μητέρα της ύστερα από κάτι λιγότερο από 4 χρόνια.

Η Λορένα Πιτέιρα Εσπινόσα, η οποία αγνοείτο από τον Νοέμβριο του 2016, βρέθηκε στη Γαλικία από την Αστυνομία, θέτοντας τέλος στην έντονη αναζήτηση ετών για την εύρεσή της. Μετά την εξαφάνισή της και πλην ίσως μερικών ύποπτων κινήσεών της, που δεν έριχναν ιδιαίτερα «φώς» στην υπόθεση, υπήρχε «σκοτάδι» στο πώς θα μπορούσε να βρεθεί και ύστερα από τον πρώτο χρόνο της εξαφάνισης, η οικογένεια επιχείρησε να τη βρει μέσω σχετικής δήλωσης στην Α Κορούνια, ενώ στην Ελλάδα ευχάριστα είναι τα νέα από την εξαφάνιση του 10χρονου κοριτσιού από τη Στυλίδα, που βρέθηκε επίσης υγιέστατο.

Η ίδια πόλη, τώρα, μαθαίνει τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ετών, όπου η Λορένα αγνοείτο. Μέχρι τώρα, δεν έχει πάντως δοθεί στη δημοσιότητα το μέρος και η ώρα της εύρεσής της, αν και το πιο σημαντικό είναι το γεγονός, ότι βρέθηκε σώα και αβλαβής. Προ ολίγων μηνών, μάλιστα, και παρά το γεγονός, ότι είχαν ήδη περάσει περίπου 3 χρόνια από την εξαφάνιση, η Αστυνομία ενέτεινε τις προσπάθειές της, δείχνοντας τις φωτογραφίες της και ζητώντας τη συμβολή των πολιτών, στο να καταφέρουν να την εντοπίσουν, ενώ είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, ότι ήταν καλά στην υγεία της. Δε μου έδωσαν, όμως, περισσότερες πληροφορίες και τόνισαν, ότι θα είχαν περισσότερα νέα μες στη βδομάδα», ανέφερε πρόσωπο της οικογένειας, που δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τη 47χρονη Λορένα, αλλά το σίγουρο είναι, ότι σύντομα θα βρεθεί ξανά στο σπίτι της, ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία της, αν και πρέπει να αποκαλυφθούν οι λόγοι της εξαφάνισης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share