Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα που είχε εξαφανιστεί

Είναι σώο και αβλαβές

7 Μαΐου 2020 19:47
Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα που είχε εξαφανιστεί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα, που είχε εξαφανιστεί, με τη Δήμητρα Μελαχροινάκη να εντοπίζεται καλά στην υγεία της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», συγκριμένα, ανέφερε αυτή την είδηση, με το κορίτσι να έχει εξαφανιστεί στις 29 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Στις 07/05/2020 μεσημεριανές ώρες βρέθηκε η Δήμητρα Μελαχροινάκη 10 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 29/04/2020 από τη Στυλίδα Φθιώτιδας και είναι καλά στην υγεία της. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον. Το παιδί, πλέον, θα διαμένει στη μεγάλη οικογένεια του Οργανισμού μας, ο οποίος πάντα έχει στόχο την προστασία των παιδιών και την παροχή σε αυτά ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο απολαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την υγιή σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή τους. Η Δήμητρα θα βρει κοντά μας τον αδερφό της που ήδη φροντίζουμε, με τα δύο αδέρφια να ανυπομονούν να ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Επιθυμία της Δήμητρας ήταν να πάρει μαζί της και το αγαπημένο της σκυλάκι, μία επιθυμία που δεν θα μπορούσαμε να μην ικανοποιήσουμε».

Πέπλο μυστηρίου: Αγνοείται ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί - Βρέθηκαν δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους (photo)

Ένα πέπλο μυστηρίου επικρατεί σε μία υπόθεση εξαφάνισης στις ΗΠΑ με ένα ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί να αγνοείται και να εντοπίζονται δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους.

Η 27χρονη Στέφανι Μαγιόργκα και η 25χρονη Πέιτζ Εσκαλέρα εξαφανίστηκαν από τη Βόρεια Καρολίνα στις 15 Απριλίου χωρίς να έχουν μαζί τους, κινητό τηλέφωνο, λάπτοπ ή ρολόι και αφού μπλόκαραν τους φίλους τους στα social media.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει η Mirror, επιβεβαιώσε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα ήταν το ίδιο μοντέλο και το ίδιο χρώμα με εκείνο στο οποίο οι δύο κοπέλες εθεάθησαν τελευταία φορά αλλά οι σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη και δεν είναι δυνατόν να γίνει άμεση ταυτοποίηση.

Οι δύο γυναίκες είχαν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας να φεύγουν από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο. Η αστυνομία και το FBI έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους από τις 19 Απριλίου, όταν η συγκάτοικος των δύο κοριτσιών δήλωσε την εξαφάνισή τους. Οι οικογένειες και των δύο είναι συντετριμμένες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθούν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share