Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε από καρδιακή προσβολή θρυλικός τραγουδιστής της ροκ

Απέραντη θλίψη...

7 Μαΐου 2020 16:56
Θρήνος: Πέθανε από καρδιακή προσβολή θρυλικός τραγουδιστής της ροκ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρήνος ξέσπασε στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού θρυλικός τραγουδιστής της ροκ μουσικής έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρδιακής προσβολής, βυθίζοντας την παγκόσμια μουσική σκηνή στο πένθος, όπως έγινε προ ημερών με καλλιτέχνη που νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ο λόγος γίνεται για τον Μπράιαν Άντονι Χόου, τον τραγουδιστή των Bad Company, οι οποίοι διακρίθηκαν στις δεκαετίες των 1980 και 1990, με τον ίδιο να χάνει τη μάχη στην ηλικία των 66 ετών.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε προβλήματα με την καρδιά του εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ είχε υποστεί άλλο ένα επεισόδιο το 2017, από το οποίο είχε επιβιώσει.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής (photo-video)

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Χάρολντ Ριντ. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή και όπως ανέφεραν οφείλεται στην νεφρική ανεπάρκεια από την οποία έπασχε για αρκετά χρόνια. Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του συγκροτήματος ήταν το τραγούδι «Do You Know You Are My Sunshine» και ακολούθησαν και άλλα.

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής μόλις 32 ετών - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μουσικής και της τέχνης η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και ράπερ σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media στα οποία και οι θαυμαστές του έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους κάνοντας αναρτήσεις με φωτογραφίες αλλά και με γνωστά τραγούδια του.

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ της Underground μουσικής σκηνής Black The Ripper, ή Νταν Γουεστ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ωστόσο, δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια από τον χώρο των τεχνών και του θεάματος, δείτε εδώ τον "ταχύτερο" 16χρονο ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή λίγα 24ωρα πριν.

Πέθανε από κορωνοϊό πασίγνωστος τραγουδιστής- Ακόμη ένα χτύπημα του φονικού ιού στο χώρο της μουσικής (photo-video)

Ένα ακόμη μέλος της παγκόσμιας μουσικής οικογένειας χτυπήθηκε θανάσιμα από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον Patrick Francfort, ντράμερ και τραγουδιστή του διάσημου λάτιν ντίσκο συγκροτήματος Gibson Brothers ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, σε ηλικία 63 ετών. Θλίψη στην showbiz είχε προκαλέσει επίσης η είδηση πως 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον φονικό ιό.

«Πάλευε επί 12 ημέρες. Αρχικά διακομίσθηκε σε μια μικρή κλινική αλλά πριν από οκτώ μέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Το απόγευμα του Σαββάτου ελπίζαμε πως θα καταφέρει να το ξεπεράσει. Όλα άλλαξαν όμως μέσα στις επόμενες ώρες. Έφυγε λίγες ώρες αργότερα» δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του Chris.

Ο Patrick, μαζί με τα δύο αδέλφια του, τους Alex και Chris, δημιούργησαν, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Γαλλία, ένα από τα γνωστότερα και πλέον επιτυχημένα γκρουπ της εποχής, πρωταγωνιστώντας για τα επόμενα χρόνια στην χρυσή εποχή της ντίσκο.

Το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο «Come to America», κυκλοφόρησε το 1976. Η εκτίναξή τους σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως θα έρθει δύο χρόνια αργότερα, με το θρυλικό χορευτικό κομμάτι «Cuba», που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ντίσκο επιτυχίες όλων των εποχών. Δεν υπήρχε κλαμπ και ραδιόφωνο σε ολόκληρη την υφήλιο που να μην παίζει ξανά και ξανά το συγκεκριμένο τραγούδι εκείνη την εποχή. Ένα τραγούδι που έμεινε τελικά διαχρονικό καθώς συνεχίζει και ακούγεται, να παίζεται και να ξεσηκώνει με τον απίστευτο ρυθμό του.

Τα επόμενα χρόνια θα ηχογραφήσουν κι άλλα κομμάτια που θα σημειώσουν πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία. Ανάμεσά τους και τα «Que sera mi vida », «Ooh, What a Life» και «Mariana». Όντας, όπως ήταν αναμενόμενο, περιζήτητοι θα ταξιδεύουν, τα επόμενα χρόνια, αδιάκοπα προκειμένου να πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

https://youtu.be/ujbhnwdO9Vc[/OEmbe

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share