Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Νεκρός από κορωνοϊό διάσημος τραγουδιστής σε ηλικία 52 ετών

Τραγική είδηση

2 Απριλίου 2020 13:45
Είδηση σοκ: Νεκρός από κορωνοϊό διάσημος τραγουδιστής σε ηλικία 52 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στην showbiz προκαλεί η είδηση πως 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ τραγουδιστής του αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ Fountains of Wayne πέθανε από κορωνοϊό, σε αντίθεση με Έλληνα διάσημο τραγουδιστή που κατάφερε να τον νικήσει.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 «Mom Mom Stacy», πέθανε σε ηλικία 52 ετών, την Τετάρτη το πρωί λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, σύμφωνα με το Billboard.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο θάνατος του Άνταμ Σλέσινγκερ είναι ο τρίτος που «ταρασσει» τη showbiz καθώς πρίν λίγες μέρες πέθαναν λόγω της φονικής πανδημίας ο Μαρκ Μπλουμ και ο Άντριου Τζακ!

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID-19 και παρ ‘ όλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID-19» ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN.

«Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος» πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής των Fountains of Wayne, έγραφε επίσης και ερμήνευε τραγούδια για το συγκρότημα Ivy και κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι των τίτλων στην ταινία του 1996 «That Thing That You Do», που σκηνοθέτησε ο Τομ Χανκς. Επιπλέον, συνεργάστηκε για τα τραγούδια της σειράς «Crazy Ex-Girlfriend» του CW, κερδίζοντας Emmy το 2019.

Η οικογένειά του με ανακοίνωση που δημοσίευσε ο συνιδρυτής της μπάντας, Κρις Κόλινγουντ είχε επιβεβαιώσει ότι διαγνώστηκε με COVID-19.

Κορωνοϊός: 950 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο - Δραματικό ρεκόρ στην Ισπανία

Στην Ισπανία ξημέρωσε άλλη μια οδυνηρή μέρα, καθώς ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό αυξάνεται ραγδαία. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 950 θάνατοι από τον φονικό ιό. Για αυτό το λόγο να φοράτε μάσκες καθώς σώζουν ζωές από την πανδημία του κορωνοϊού αναφέρει μια έρευνα, όπου σας παραθέτουμε στο Athensmagazine.gr αναλυτικό ρεπορτάζ με ντοκουμέντα.

Αυτό το αρνητικό ρεκόρ σηματοδοτεί την τρίτη διαδοχική ημέρα, που η χώρα της Ιβηρικής καταρρίπτει τα αρνητικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Την Τρίτη καταγράφησαν 849 νεκροί, την Τετάρτη 864 και σήμερα ο αριθμός των θανόντων ανήλθε στους 950 νεκρούς.

Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέβηκε κατά 8.102 το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας τον αριθμό από 102.136 σε 110.238, ωστόσο, το νούμερο αυτό είναι το μόνο ενθαρρυντικό, καθώς παρουσίασε μείωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share