Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Θρήνος

7 Μαΐου 2020 11:33
Πέθανε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη επικρατεί στο Αίγιο για τον θάνατο του γνωστού δικηγόρου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών χτυπημένος από καρκίνο. Θρήνος επικρατεί και στην παγκόσμια μουσική σκηνή μετά τον χαμό πασίγνωστου καλλιτέχνη.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και μάχιμος δικηγόρος για πάνω από 30 χρόνια, ενώ ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2006 με την παράταξη του τότε δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά και υπήρξε επί τετραετία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγίου.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, διετέλεσε Πρόεδρος στις Επιτροπές Κυκλοφοριακού Σχεδίου Πόλεως, Νομικών Υποθέσεων κτλ. Ήταν παντρεμένος με την Καθηγήτρια Χημικό Φρανσίν Ασπρούκου και πατέρας δυο παιδιών.

Πέθανε ο Γκρεγκ Ζανής

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 69 ετών, λαβωμένος από πολλαπλά χτυπήματα του καρκίνου, άφησε ο ομογενής Γκρεγκ Ζανής (Greg Zanis), στο σπίτι του, στην πόλη Ορόρα, στο Ιλινόις, την Δευτέρα 4 Μαϊου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό που έγινε γνωστός σε ολόκληρη την Αμερική από την ακτιβιστική δράση του εις μνήμην των νεκρών των μαζικών δολοφονιών στην χώρα, καθώς τοποθέτησε περισσότερους από 26.000 σταυρούς με τα ονόματα των θυμάτων, ως ελάχιστο φόρο τιμής. Επρόκειτο για μια δραστηριότητα που στηρίχθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Crosses for Losses (Σταυροί για τις Απώλειες), που είχε ιδρύσει ο ίδιος.

«Ο Γκρεγκ έφυγε για τη νέα του ζωή», ανέφερε σε μήνυμά της, στην σελίδα ηλεκτρονικών δωρεών GoFundMe, η κόρη του.

Πέθανε ο Δημήτρης Γκαγτζής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Δημήτρης Γκαγκτζής. Θρήνος επικρατεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον χαμό του Βασίλη Σαμαρά.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως μετρ σε καταστήματα εστίασης της Αθήνας και στη συνέχεια στην Πάτρα. Στην πορεία της ζωής του συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα της νύχτας όπως Στράτο Διονυσίου, Άντζελα Νικολάου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Μαζωνάκη και τους μουσικούς Γιάννη Πόδια, Χρήστο Παναγιώτου και άλλους πολλούς.

Το τελευταίο αντίο από τα αγαπημένα του πρόσωπα θα δοθεί σήμερα Τετάρτη 6 Μαϊου και ώρα 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στα Βραχνέικα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share