Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Γυναίκα έβγαλε αυτή την selfie σε αυτό το λάθος μέρος και μετά από λίγο πέθανε - Ανοίξτε τα μάτια σας

Μην κάνετε τα ίδια λάθη

6 Μαΐου 2020 16:46
Γυναίκα έβγαλε αυτή την selfie σε αυτό το λάθος μέρος και μετά από λίγο πέθανε - Ανοίξτε τα μάτια σας
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αυτή η γυναίκα έχασε άδικα την ζωή της από ένα λάθος που κάνουμε όλοι στη καθημερινή μας ζωή. Έβγαλε selfie την λάθος στιγμή και στο λάθος μέρος.

Η 32χρονη Κόρτνει Αν Σάνφορντ από την Βόρεια Καρολίνα πήγαινε στην δουλειά όταν άκουσε στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι που αγαπούσε. Είχε δύο πτυχία πανεπιστημίου και σπούδαζε για το τρίτο, ελπίζοντας να βρει δουλειά στον κλάδο της υγείας, και το μέλλον της έμοιαζε λαμπρό.

Αφού τραγούδησε για λίγο το τραγούδι (το “Happy” του Pharrell Williams), αποφάσισε να βγάλει μια σέλφι και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο, για να μοιραστεί την στιγμή με τον κόσμο.

Στις 8:33 το πρωί, έγραψε “Αυτό το χαρούμενο τραγούδι με κάνει χαρούμενη!”, το δημοσίευσε, αλλά αυτό που δεν ήξεραν οι φίλοι της στο Facebook καθώς πατούσαν like ήταν ότι στις 8:34 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε με φόρα στο διάμεσο και χτύπησε πάνω σε ένα τεράστιο φορτηγό. Σε ένα δευτερόλεπτο όλα είχαν τελειώσει. Πέθανε ακαριαία όπως συνέβη και σε αυτές τις κοπέλες, που έκαναν το ίδιο λάθος.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά. Η μοιραία δημοσίευση έκανε όλη τη χώρα να σωπάσει: συμβαίνει τόσο γρήγορα. Το να στέλνεις μηνύματα ή κάνεις οτιδήποτε άλλο ενώ οδηγείς, είναι πολύ συχνό αλλά και επικίνδυνο.

Αν είχε χτυπήσει άλλο αυτοκίνητο αντί για το φορτηγό, θα υπήρχαν περισσότερες απώλειες – θα μπορούσε να ήταν ένα αυτοκίνητο γεμάτο παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο.

Ήταν μια τραγική απώλεια για την οικογένεια και τους φίλους της. Έχασαν μια νεαρή γυναίκα γεμάτη ζωντάνια που είχε τόση ζωή μπροστά της. Ο θάνατος της Κόρτνει είναι μια τραγική υπενθύμιση ότι αν θέλουμε να βγάλουμε σέλφι ή να στείλουμε μήνυμα, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βρισκόμαστε σε ασφαλή κατάσταση. Κάντε την δημοσίευση αργότερα. Στείλτε το μήνυμα αργότερα. Δεν αξίζει την ζωή σας ή την ζωή κάποιου άλλου.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share