Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με τα δυο παιδιά που εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια

Όλες οι εξελίξεις

5 Μαΐου 2020 19:49
Ραγδαίες εξελίξεις με τα δυο παιδιά που εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 14χρονου αγοριού και του 13χρονου κοριτσιού που είχαν εξαφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας 4ης Μαΐου από τα Καμίνια, καθώς- όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού»- τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν το απόγευμα και είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Σήμερα, 05.05.2020, απογευματινές ώρες, βρέθηκε η Πανάγου Μαρία-Αγγελική 13 ετών και ο Παρλιάρας Πάρης 14 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί στις 4/5/2020 από τα Καμίνια, Πειραιά. Οι ανήλικοι είναι καλά στην υγεία τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Πανάγου Μαρία-Αγγελική και στον Παρλιάρα Πάρη καθώς και στις οικογένειες τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν».

Στυλίδα: Συνεχίζεται το "θρίλερ" με την εξαφάνιση της 10χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Δήμητρας από τη Στυλίδα καθώς άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της. Ωστόσο, έξαλλος είναι ο πατέρας την ανήλικης σχετικά με τη δήλωση της εξαφάνισης στο Amber Alert, δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο συναγερμός Amber Alert θα υπάρχει στον "αερα" μέχρι να βρεθεί η 10χρονη και παρά τα όσα εμφανίζεται και λέει ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Δήμητρας. Ο συγκεκριμένος σε δηλώσεις του στο lamiareport ζήτησε να σταματήσει το Amber Alert γιατί το κοριτσάκι είναι καλά και βρίσκεται με τη μητέρα της.

Ωστόσο ο Εισαγγελικός λειτουργός που έδωσε και εντολή να πάει η Δήμητρα στο Χαμόγελο του Παιδιού, έχει κρίνει ως ακατάλληλο το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 10χρονη μαθήτρια.

Η μικρή Δήμητρα Μελαχροινάκη, ένας μικρός άγγελος, με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το σπίτι της μητέρας της και του πατριού της και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σημεία ζωής.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν την 10χρονη και να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται εκεί και ο 13χρονος αδερφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μέχρι και πριν πέντε μήνες μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο θηλέων, γιατί όπως έχει γίνει γνωστό η μητέρα δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Πριν από πέντε μήνες η μητέρα πήγε στο ορφανοτροφείο και πήρε από εκεί την μικρή Δήμητρα. Το περιβάλλον όμως όπου μεγάλωνε η 10χρονη δεν ήταν το ιδανικό, καθώς η παραμονή του στο οικείο περιβάλλον κρίθηκε επικίνδυνη και σήμερα το πρωί η αστυνομία ύστερα από εντολή εισαγγελέα πήγε στο σπίτι της μητέρας για να πάρουν την μικρή Δήμητρα, αλλά εκείνη ήταν άφαντη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Η 10χρονη Δήμητρα, μια βασανισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχή, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, μετά το ορφανοτροφείο θα έμπαινε στην αγκαλιά του Χαμόγελου του Παιδιού όπου θα ήταν μαζί με τον αδερφό της, αλλά μάταια την περίμεναν στον Οργανισμό.

Ένα γλυκό κοριτσάκι που αναζητά την οικογενειακή θαλπωρή που δεν μπορεί να την έχει γιατί οι καταστάσεις της ζωής την εμποδίζουν από το να τη βρει, λένε όσοι τη γνωρίζουν.

«Με εντολή Εισαγγελέα η αστυνομία πήγε να πάρει το παιδί προκειμένου να έρθει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου δύο χρόνια τώρα έχουμε και τον 13χρονο αδερφό του κοριτσιού. Η αστυνομία δεν το βρήκε το παιδί εκεί, είχε εξαφανιστεί και η εισαγγελέας έδωσε άμεσα εντολή να βγει amber Alert προκειμένου να βρεθεί το παιδί γενικότερα» είπε ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share