Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Να κατέβει το amber alert»: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 10χρονης στη Στυλίδα - Έξαλλος ο πατέρας

Αποκαλύψεις φωτιά

30 Απριλίου 2020 08:27
«Να κατέβει το amber alert»: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 10χρονης στη Στυλίδα - Έξαλλος ο πατέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας και όχι μόνο, όταν κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, ενεργοποιήθηκε το Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 10χρονης Δήμητρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι και γι’ αυτό υπήρχε εισαγγελική εντολή.

Το κορίτσι βρισκόταν για ένα μεγάλο διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της κάνει λόγο για «διασυρμό» ζητώντας να αποσυρθεί το Amber Alert.

Χαμόγελο του Παιδιού: Επικίνδυνο το περιβάλλον της 10χρονης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς το κοριτσάκι εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εντολής απομάκρυνσης της από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Απειλητικά τηλεφωνήματα

O πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μιλώντας στο Star, είπε πως το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι και γι’ αυτό υπήρχε εισαγγελική εντολή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε και ένα απειλητικό τηλεφώνημα από αυτόν που ενδεχομένως έχει το παιδί.

«Χωρίς λόγο δεν θα μπορούσε η αστυνομία και ο εισαγγελέας να πάρουν ένα παιδί από το σπίτι του» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Να κατεβάσουν το παιδί μου από το Amber Alert»

«Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του….», λέει ο πατέρας, ο ποίος μαλιστα έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί και νομικά για το Amber Alert, που αφορά στη 10χρονη Δήμητρα.

«Εάν ήθελαν οι Εισαγγελικές Αρχές ας ασκούσαν δίωξη για αρπάγη ανηλίκου στους γονείς και όχι να διασύρουν ένα κοριτσάκι που αύριο θα πάει πάλι στο σχολείο. Πως θα αντικρίσει τους συμμαθητές του;», έλεγε στο LamiaReport ο θείος της 10χρονης Δήμητρας.

Οι γονείς ζητούν να γίνει νέα Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες που ζει το κοριτσάκι με τους γονείς, αφού όπως υποστηρίζουν σχεδόν ένα χρόνο τώρα το παιδί ήταν πολύ καλά μαζί τους.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share