Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απέραντη θλίψη: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

Σοκ!

2 Μαΐου 2020 15:10
Απέραντη θλίψη: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέραντη θλίψη για αγαπημένο ηθοποιό αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο Sam Lloyd που πέθανε στα 56 του χρόνια. Ο ίδιος είχε παίξει μεταξύ άλλων στη πολύ γνωστή ξένη σειρά Scrubs. Τι λένε οι πληροφορίες για τον θάνατό του, που έφερε θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου;

Ο άτυχος ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών με τον ατζέντη του να επιβεβαιώνει την είδηση στην βρετανική Metro. Μάλιστα συνεργάτης και φίλος του ηθοποιού άφησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Zach Braff ειδικότερα ευχήθηκε καλό ταξίδι στον ηθοποιό, ενώ ανέφερε ότι τον έκανε να γελά κάθε φορά.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού. Ωστόσο χθες θρήνος ήρθε και στον κόσμο του αθλητισμού καθώς ένας κορυφαίος αθλητής, "έφυγε' επίσης από την ζωή.

Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", "Καφέ της Χαράς" και "50-50" έχει πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Το "Καφέ της Χαράς" επέστρεψε την φετινή σεζόν και το Athensmagazine.gr έτρεξε να δει τι κάνουν οι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από μερικά χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Μετά λύπης μας καταλάβαμε πως ένας εξ αυτών έχει πεθάνει και έτσι δεν θα βρίσκεται... στο νέο κύκλο της σειράς! Ένας ηθοποιός που αγαπήσαμε κυρίως μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και από το "50-50" του Mega!

Ο λόγος για τον Γιάννη Φύριο!

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ παναγιώτη.

Πέθανε στις 16 Απριλίου του 2007 όντας σε ηλικία 93 ετών και ετάφη στο νεκροταφείο Ζωγράφου!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share