Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε ο βουλευτής Λεωνίδας Λυμπερακίδης

Θλίψη!

1 Μαΐου 2020 21:02
Σοκ στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε ο βουλευτής Λεωνίδας Λυμπερακίδης

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον πολιτικό κόσμο η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λεωνίδα Λυμπερακίδη. Παράλληλα στη θλίψη βυθίστηκε και ο χώρος του αθλητισμού, δείτε εδώ ποιος είναι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης που "έφυγε" σήμερα απ' τη ζωή.

Ο πρώην βουλευτής καταγόταν από το Σουφλί, εξασκούσε το επάγγελμα του οδοντιάτρου και εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1993 και αποσύρθηκε από την πολιτική το 2004.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου είχε μεταφερθεί μετά από επιδείνωση της κατάστασής του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός του Game of Thrones

Σοκ προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος πασίγνωστου ηθοποιού του Game of Thrones, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος γίνεται για τον Μπι Τζέι Χογκ, που πέθανε σε ηλικόα 65 ετών, έχοντας παίξει στη σειρά τον ρόλο του Ser Addam Marbrand. Χθες (30/4), μάλιστα, ένας άλλος αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι συνάδελφοί του από την θεατρική ομάδα «Give My Head Peace, the Hole in the Wall gang», με ανάρτησή στα social media.

«Ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός, εξαιρετικός συνάδελφος και ένας πραγματικός φίλος. Οι σκέψεις μας είναι με την σύζυγό του, Έλις, τον γιο του, Νέιθαν και την κόρη του, Άμπιγκεϊλ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του Μπι Τζέι Χογκ.

Στο Game Of Thrones τον είδαμε να ενσαρκώνει τον Ser Addam Marbrand, ιππότης του οίκου των Marbrand και ηγέτης των ιπποτών του Tywin Lannister. Είχε επίσης συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές του BBC, όπως το The Fall, αλλά και σε αρκετές βρετανικές κωμωδίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share