Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΔΕΗ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο - Πότε ενεργοποιείται

Σας αφορά!

30 Απριλίου 2020 18:21
ΔΕΗ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο - Πότε ενεργοποιείται

Σε ισχύ τίθεται το θερινό ωράριο της ΔΕΗ για το νυχτερινό τιμολόγιο από την Παρασκευή 1η Μαΐου έως και τςις 31 Οκτωβρίου με συνεχές ωράριο από 23:00 έως 07:00. Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε τι ισχύει για την ρύθμιση οφειλών.

Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τον προμηθευτή τους.

11770: Τηλεφωνικές πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω κορονοϊού - Δείτε την διαδικασία

Τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin, θα μπορούν οι πελάτες της ΔΕΗ να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος, ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης των συναλλαγών για τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή των λογαριασμών θα γίνεται τηλεφωνικά στο 11770 με την εξής διαδικασία: με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Έκτακτη ανακοίνωση από την ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 27 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Παράλληλα, βγήκαν και 12 προκηρύξεις για προσλήψεις σε Δήμους μέσω ΑΣΕΠ για συνολικά 155 θέσεις εργασίας.

  • 11 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί
  • 1 ΔΕ Xειριστής Κατεργασίας Ύδατος
  • 1 ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων
  • 2 ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων
  • 2 ΔΕ Τεχνίτης Δομικών Έργων
  • 1 ΥΕ Τραπεζοκόμος
  • 9 ΥΕ Εργάτες

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΣΟΧ ΔΕΗ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ» με σήμανση έκδοσης 05.02.2020 δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος. Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: από 28/4/2020 έως 7/5/2020.

Τα έντυπα της αίτησης και του παραρτήματος μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share