Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνοείται ελικόπτερο ανοιχτά της Κεφαλονιάς (Video)

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του

29 Απριλίου 2020 21:12
Αγνοείται ελικόπτερο ανοιχτά της Κεφαλονιάς (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αγνοείται ελικόπτερο του ΝΑΤΟ ανοιχτά της Κεφαλονιάς, σύμφωνα με το OPEN TV. Το ελικόπτερο έχει χαθεί από τα ραντάρ και τώρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Γαλλία με τρεις νεκρούς, επίσης, από πτώση ελικοπτέρου.

Σύμφωνα πάντα με το OPEN, στο ελικόπτερο επέβαιναν από τρία έως έξι άτομα που αγνοούνται.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το αεροσκάφος απονηώθηκε από καναδική φρεγάτα εκτός FIR Αθηνών ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως έχουν εντοπιστεί τα συντρίμμια του.

Το ελικόπτερο φέρεται να ανήκε στη δύναμη που αναπτύσσεται στην περιοχή της Μεσογείου και βρισκόταν σε διαρκή επιχείρηση.

Κοντά στο σημείο, που εκτιμάται πως εντοπίστηκαν τα συντρίμμια, πλέουν μια ιταλική και τουρκική φρεγάτα. Η Ελλάδα έχει δηλώσει έτοιμη να σπεύσει σε βοήθεια, καθώς όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται εκτός του FIR της.

Ελικόπτερο τυλίγεται στις φλόγες και συντρίβεται! Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα ελικόπτερο να τυλίγεται στις φλόγες και να συντρίβεται! Τραγωδία είχαμε στην Γαλλία πριν λίγες μέρες, με τρεις νεκρούς, από πτώση ελικοπτέρου.

Συγκεκριμένα, Σύροι αντάρτες που στηρίζονται από την Τουρκία κατέρριψαν σήμερα ένα ελικόπτερο που πιστεύεται ότι ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας στην πόλη Ναϊράμπ της επαρχίας Ιντλίμπ, μετέδωσε το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών και των συριακών δυνάμεων στη συριακή επαρχία.

Το TRT Haber δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για το συμβάν, το οποίο σημειώνεται μία ημέρα αφού ο συριακός κυβερνητικός στρατός σκότωσε πέντε Τούρκους στρατιώτες στη βορειοδυτική Συρία, προκαλώντας τα αντίποινα των τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με δύο διοικητές των Σύρων ανταρτών, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους- αέρος τον οποίο εκτόξευσαν οι δυνάμεις τους.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το TRT Haber στο Twitter:

Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου!

Φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την μοιραία συντριβή του ελικοπτέρου και τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share