Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης: Πέθανε γνωστή παρουσιάστρια (photo-video)

Σοκ

27 Απριλίου 2020 15:06
Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης: Πέθανε γνωστή παρουσιάστρια (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης καθώς την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε η γνωστή Βρετανίδα παρουσιάστρια Λιν Φολντς Γουντ. Σοκ επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε ηθοποιός από την ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail η αιτία του θανάτου της τηλεπαρουσιάστριας οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η πρώην παρουσιάστρια της γνωστής στην Αγγλία εκπομπής «Watchdog» πέθανε έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Τζον Στέιπλτον και τον γιό της Νικ.

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής (photo-video)

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Χάρολντ Ριντ. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή και όπως ανέφεραν οφείλεται στην νεφρική ανεπάρκεια από την οποία έπασχε για αρκετά χρόνια. Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του συγκροτήματος ήταν το τραγούδι «Do You Know You Are My Sunshine» και ακολούθησαν και άλλα.

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής μόλις 32 ετών - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μουσικής και της τέχνης η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και ράπερ σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media στα οποία και οι θαυμαστές του έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους κάνοντας αναρτήσεις με φωτογραφίες αλλά και με γνωστά τραγούδια του.

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ της Underground μουσικής σκηνής Black The Ripper, ή Νταν Γουεστ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ωστόσο, δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια από τον χώρο των τεχνών και του θεάματος, δείτε εδώ τον "ταχύτερο" 16χρονο ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή λίγα 24ωρα πριν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share