Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ηθοποιός της ταινίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (photo-video)

Σοκ

27 Απριλίου 2020 13:18
Πέθανε ηθοποιός της ταινίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Μπρους Άλπρες, που είχε συμμετάσχει και στη ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Θρήνος, επίσης, ξέσπασε στην χώρα μας με το θάνατο της Έλλης Βοζικιάδου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο αγαπητός από τον ρόλο του ως Άλντορ στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός, πέθανε περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του στο σπίτι του στο Ώκλαντ την Πέμπτη 23 Απριλίου.

Ο Άλπρες είχε επίσης παίξει στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Τhe Piano» αλλά και στην ταινία «Τhe Scarecrow», που πρωταγωνιστούσε ο Αλ Πατσίνο.

Επίσης συμμετείχε στην σαπουνόπερα «Close to Home» που παιζόταν στην τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Πέθανε ηθοποιός του Star Trek

Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο προκαλεί ο θάνατος αγαπημένου ηθοποιού του Star Trek, της παραγωγής που λατρεύτηκε από εκατομμύρια φανατικών οπαδών σε όλο τον κόσμο, ενώ ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες του Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός Gene Dynarski έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών. Έγινε γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Seinfeld, όπου υποδύθηκε τον Izzy Mandelbaum Jr. και το κοινό τον αγάπησε. Θρήνος, επίσης, ξέσπασε στην χώρα μας με το θάνατο της Έλλης Βοζικιάδου.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», ο Dynarski πέθανε σε κέντρο αποκατάστασης στη Studio City στις 27 Φεβρουαρίου, ωστόσο ο θάνατος του έγινε γνωστός αυτές τις ημέρες.

Θρήνος στον κινηματογραφικό κόσμο: Πέθανε οσκαρική πασίγνωστη ηθοποιός (photo)

Θρήνος επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου, καθώς η οσκαρική ηθοποιός Σίρλεϊ Νάιτ πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Επίσης, θλίψη επικρατεί και στον χώρο του θεάτρου μετά τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Η ηθοποιός, η οποία είχε κερδίσει το Όσκαρ δυο φορές στην τεράστια καριέρα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της κόρης της, στο San Marcos στο Τέξας.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η κόρη της μέσα από το Facebook, με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Στις 22 Απριλίου έφυγες από κοντά μας και η γλυκιά ψυχή σου είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Ήμουν στο πλευρό σου και έφυγε γαλήνια. Για μένα ήσουν απλά η μαμά, για κάποιος η κυρία Knight, η κυρία Σιρλεϊ, για κάποιους απλά η Σίρλεϊ Νάιτ».

Η σπουδαία ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει με την απίστευτη ερμηνεία της δυο Όσκαρ, το πρώτο το 1960 στην ταινία «The Dark at the Top» και το δεύτερο το 1962 στο «Sweet Bird of Youth».

Είχε αποκτήσει δυο κόρες και είχε υιοθετήσει μια ακόμα. Το 2021 θα γίνει ειδική τελετή για την μνήμη της καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν μπορεί να γίνει τώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share