Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Άμεσα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης!

Τι συνέβη;

19 Απριλίου 2020 01:59
Άμεσα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος υπέστη σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκεί το Μεγάλο Σάββατο (18/4).

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τον βλέπουμε τώρα στο σήριαλ «8 λέξεις» μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν απο την Ανάσταση. Ένα γεγονός πολύ πρόσφατα, μάλιστα, του προκάλεσε θλίψη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη.

Άμεσα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Σε αναπηρικό καροτσάκι ο Γιώργος Παρτσαλάκης!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι λίγες μέρες μετά το ατύχημά του! Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναχώρησε σήμερα από το «Ελ. Βενιζέλος» για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις», ωστόσο εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share