Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Γιώργο Παρτσαλάκη!

Ο θάνατος που τον "λύγισε"!

28 Φεβρουαρίου 2020 14:05
Θλίψη για τον Γιώργο Παρτσαλάκη!

Το δικό του "αντίο" στον αγαπημένο Κώστα Βουτσά, είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί επί σκηνής. Το μακροσκελές κείμενο του ραγίζει καρδιές. "Κάποια στιγμή σου είχα πει...", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Βουτσάς, έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02), ύστερα από 19 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αττικόν.

Μεταξύ των προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο, το δικό του "αντίο" είπε και ο Γιώργος Παρτσαλάκης με ένα μακροσκελές κείμενο που ράγισε καρδιές. Το συνόδευσε μια κοινή φωτογραφία τους την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το κείμενο του Γιώργου Παρτσαλάκη για τον Κώστα Βουτσά

"Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους!

Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´ το παράθυρο» τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη γιαυτο που έκανες η αγάπη σου για εμάς που είμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία ,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους !είναι ένας σπουδαίος αγώνας!!!

Κώστα μου σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεός να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξέρω ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς!!!", έγραψε ο ηθοποιός.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share