Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δικάστε με...» - Μητέρα που έχασε το παιδί της πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει το καντήλι (photo)

Συγκλονίζει

18 Απριλίου 2020 14:22
«Δικάστε με...» - Μητέρα που έχασε το παιδί της πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει το καντήλι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλειστά παραμένουν τα νεκροταφεία στο πλαίσιο το μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο μια μητέρα στην Πάτρα που έχει χάσει το παιδί της δεν ακολούθησε τις οδηγίες και έσπευσε στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του. Ενώ, τη «μάχη» που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές ενάντια στον κορωνοϊό κατέγραψε η κάμερα και μεταξύ άλλων απεικόνισε τη συγκινητική στιγμή, όπου γυναίκα γιατρός δίνει κουράγιο και δύναμη σε ηλικιωμένο ασθενή.

Η μητέρα που έχασε τον 17χρονο γιο της σε τροχαίο βρέθηκε στο Β΄ νεκροταφείο της Λεύκας, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ…θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου……Καλή ανάσταση σε όλους…ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΆΝΕΙΣ”

Εγώ....έκανα κάτι παράνομο...δικαστέ με....πήδηξα τα κάγκελα....Κ δεν μετανιώνω παράνομο για σας...Για τους δικούς σας...

Posted by Γλυκερια Λυτρα on Friday, April 17, 2020

«Πέρασα ξυστά από το θάνατο» - Η ανατριχιαστική περιγραφή πατέρα και γιου που έδωσαν «μάχη» με τον κορωνοϊό (Video)

Η ιστορία ενός πατέρα και του γιου του από τις Σέρρες, οι οποίοι πάλεψαν μαζί για να νικήσουν τον κορωνοϊό και τα κατάφεραν, συγκλονίζει, με τον ηλικιωμένο άνδρα να περιγράφει δραματικά ότι πέρασε ξυστά από τον θάνατο. Ενώ, σοκ και θρήνος επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς δεν τα κατάφερε και πέθανε από κορωνοϊό ο ιδρυτής της Βιοϊατρικής, Ευάγγελος Σπανός

Ο γιος ήταν αυτός που κόλλησε τον ηλικιωμένο άνδρα και όπως τονίζει μιλώντας στο Open TV, «είχα ένα παραπάνω άγχος, ένα βάρος που κουβαλούσα στους ώμους μου, επειδή τον κόλλησα». Οι δυο τους νοσηλεύτηκαν σε διπλανούς θαλάμους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ απ' όπου βγήκαν υγιείς.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share