Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινούν τα λόγια αυτής της γιαγιάς: «Ο θεός ταΐζει εμένα και εγώ τα περιστέρια»

Ζει μόνη της στον δρόμο!

16 Απριλίου 2020 08:19
Συγκινούν τα λόγια αυτής της γιαγιάς: «Ο θεός ταΐζει εμένα και εγώ τα περιστέρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία αυτής της γιαγιάς φέρνει μόνο συγκίνηση σε όποιον την διαβάζει και δίνει ένα μάθημα σε πολλούς, όπως είχε συμβεί και με αυτή τη φτωχή γιαγιά.

Αν έχει περάσει απο το Σύνταγμα και έχει δει ένα σμήνος περιστεριών να συγκεντρώνεται σε κάποιο συγκεκριμένο παγκάκι θα ξέρεις οτι είναι…..

Η γιαγιά που τα ταΐζει. Σπόρια , κομμάτια απο το κουλούρι που τρώει ή οτι έχει πάνω της .

Η γιαγιά είναι άστεγη και εδώ και καιρό προσπαθεί να βρει ζεστασιά σε κάποιο παγκάκι του Συντάγματος που ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του ( αν αυτό είναι δυνατό).

Οι μαρτυρίες περαστικών λένε οτι η γιαγιά δεν καταδέχεται ούτε δωρεάν φαγητό ούτε τις υπηρεσίες κάποιου οργανισμού τονίζοντας οτι δεν έχει ανάγκη. Εμείς την προσπάθεια μας θα την κάνουμε μια φορά πάντως.

Πως να καταδεχθεί μια γιαγιά που δουλεύει απο μικρό παιδί και έβγαλε πέρα τόσες δυσκολίες να την βοηθήσουν? Το χειρότερο είναι πως ένα κράτος ξέχασε αυτούς τους ανθρώπους που κουβάλησαν στην πλάτη τους χώμα και πέτρες…..

Δείτε το βίντεο

Η ΆΣΤΕΓΗ γιαγιά του Συντάγματος

Η ΆΣΤΕΓΗ γιαγιά του Συντάγματος

Posted by Καταγραφή Γεγονότων on Tuesday, January 7, 2020

Γιαγιά ήθελε να βγάλει selfie πάνω σε παγόβουνο-θρόνο με αυτό που ακολούθησε να... σοκάρει!

Μια γιαγιά είδε το παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και θεώρησε πως ήταν το ιδανικό μέρος για την τέλεια selfie με τη συνέχεια της ιστορίας να σοκάρει. Επίσης, δείτε εδώ μία απόπειρα για selfie που έγινε ο χειρότερος εφιάλτης για μια γυναίκα όπου πήρε πόζα για φωτογραφία και... γλίτωσε από θαύμα (photo)

Η 24χρονη καθηγήτρια Αγγλικών Κάθριν Στρενγκ μοιράστηκε στο Twitter πως η γλυκιά γιαγιά της βρέθηκε στη μέση της θάλασσας στην Ισλανδία, όταν το παγόβουνο στο οποίο καθόταν , αποκόπηκε από ένα μεγάλο κύμα Προς τέρψιν των χρηστών του διαδικτύου, η Στρενγκ ξεδίπλωσε όλη την δραματική ιστορία, με φωτογραφίες, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πολύ εύκολο ακόμη και να πνιγούμε για την τέλεια selfie.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην λιμνοθάλασσα Jökulsárlón, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισλανδίας. Η γιαγιά της εντόπισε ένα μεγάλο παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και αποφάσισε πως ήταν η τέλεια ευκαιρία για την ιδανική φωτογραφία. Κάθισε στον πάγο και ο γιος της τράβηξε μια φωτογραφία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Κάποια στιγμή, εξαιτίας ενός κύματος, το παγόβουνο αποκόλλησε και η γιαγιά βρέθηκε επάνω σε αυτό μέσα στην θάλασσα, ευτυχώς έχοντας καταφέρει να κρατηθεί επάνω στον παγωμένο θρόνο χωρίς να πέσει στα παγωμένα νερά. «Ο πατέρας μου περιέγραψε τι συνέβη με τον ακόλουθο τρόπο» δήλωσε η Στρενγκ στο Buzzfeed και διάβασε τα περιγραφικά του κείμενα:

«Ανέβηκε στο θρόνο όταν ένα παγόβουνο έφτασε στην παραλία. Στην συνέχεια, ένα κύμα απομάκρυνε τον παγωμένο θρόνο, χτυπώντας το από όλες τις πλευρές. Όταν το κύμα υποχώρησε, η γιαγιά έφυγε μαζί με την παλίρροια».

Η Στρενγκ είπε επίσης πως η γιαγιά της απομακρύνθηκε τόσο πολύ, που χρειαζόταν ειδική ομάδα διάσωσης και ευτυχώς, υπήρχε κάποιος εκεί κοντά που θα μπορούσε να βοηθήσει. Ένας καπετάνιος και διασώστης, ο Ράντι Λακούντ από την Φλόριντα, υπήρξε μάρτυρας σε όλο αυτό το σκηνικό και αποφάσισε να την σώσει. «Έτυχε να είναι στην ακτή όταν συνέβη το όλο πράγμα, έτσι μπήκε στο νερό και τράβηξε το παγόβουνο, προσπαθώντας να την κρατά για να μην πέσει».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share