Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο καημός είναι αβάσταχτος…» - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα γενέθλια του Θάνου

Φοβερά όσα έγραψε!

13 Απριλίου 2020 10:22
«Ο καημός είναι αβάσταχτος…» - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα γενέθλια του Θάνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε σαν σήμερα (13/4) πριν από 73 χρόνια και θα μπορούσε να γιορτάζει τα γενέθλιά του, αλλά δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης δεν είναι πια κοντά μας, κάτι που εξέφρασε με ανατριχιαστικό τρόπο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάσημος παρουσιαστής, ο οποίος λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδελφού του είχε διακομιστεί στην εντατική, έχει αναρρώσει αλλά διαρκώς σκέφτεται την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου του. Δε θα μπορούσε, επομένως, να ξεχάσει τα γενέθλια, τα πρώτα «χωρίς την φυσική παρουσία» του, όπως αναφέρει ο Ανδρέας.

«Πρώτη επέτειος σήμερα των γενεθλίων χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Καημός αβάσταχτος», έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Ράγισε καρδιές! (photo)

Ράγισε καρδιές το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του, στους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του που τον αγαπούσαν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε για 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δείτε και όσα είπε η Μάρθα Καραγιάννη για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Αρκετοί άνθρωπο διάσημοι και μη θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο χαρος δεν εχει χιουμορ.Πηρε ενα μονακριβο ανθρωπο μας.Γεια σου Κωστα μου.

Posted by Adreas Mikrutsikos on Wednesday, February 26, 2020

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “ Ο χάρος δεν έχει χιούμορ. Πηρέ ένα μονάκριβο άνθρωπο μας. Γεια σου Κώστα μου.”, αποχαιρετώντας έτσι τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό.

Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Βουτσά που δεν έγινε πραγματικότητα! (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η καρδιά του δεν άντεξε. Σταμάτησε να χτυπά, ρίχνοντας την αυλαία της ζωής για έναν από τους πιο λαοφιλείς ηθοποιούς

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε πραγματικότητα σχεδόν όλες του τις επιθυμίες, ωστόσο μια από αυτές δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν ήταν στο δικό του χέρι: να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Της αγαπημένης του Ένωσης, για την οποία κάποια στιγμή είχε πει: «Γυναίκες θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ».

Ήταν τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με τον «δικέφαλο», ώστε να δεχτεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο που είχε δημιουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγια Σοφιά».

«Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…», ήταν μια από τις ατάκες στην περίπου 15λεπτη παραγωγή που συγκίνησε όλους τους οπαδούς της Ένωσης ανά τον κόσμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share