Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα: Ο Αντρέα Μποτσέλι ψέλνει live στο Ντουόμο του Μιλάνο

Υπέροχο

12 Απριλίου 2020 20:20
Ανατριχίλα: Ο Αντρέα Μποτσέλι ψέλνει live στο Ντουόμο του Μιλάνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο Αντρέα Μποτσέλι, με τον σπουδαίο Ιταλό ερμηνευτή να τραγουδά ζωντανά στον καθεδρικό ναό του Μιλάνο αυτή την ώρα.

Για το κοινό που δεν μπορεί να παραστεί λόγω των μέτρων της εθνικής τραγωδίας της Ιταλίας από τον κορωνοϊό, η εκδήλωση μεταδίδεται απευθείας από το το κανάλι του διάσημου Ιταλού καλλιτέχνη στο YouTube.

Δείτε το ρεσιτάλ του στο Athensmagazine.gr:

Απευθείας σύνδεση: Δείτε live την Ακολουθία του Νυμφίου από τον Ναό των Αποστόλων Πεύκης

Δείτε σε απευθείας σύνδεση την Ακολουθία του Νυμφίου από τον Ναό των Αποστόλων Πεύκης (Όρθρος Μ. Δευτέρας), που τελείται στο πλαίσιο των καθημερινών ακολουθιών της Μ. Τεσσαρακοστής εν μέσω της πανδημίας.

Η ευκαιρία αυτή δίνεται σήμερα την Κυριακή των Βαΐων (12/4) και θα δίνεται καθημερινά στο κοινό, μέσω των εν λόγω μεταδόσεων, που θα πραγματοποιεί και η τηλεόραση της Εκκλησίας. Δείτε και τι δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις λειτουργίες σε Κουκάκι και Κέρκυρα.

Δείτε live μέσω του Athensmagazine.gr την Ακολουθία:

«Ο τρομερός πόλεμος θα είναι των 7 κρατών στο Βυζάντιο και τότε…» - Τσακίζει κόκκαλα η προφητεία του Αγίου Ιωάννη του Χοζεβίτη

«Τσακίζει κόκκαλα» η προφητεία του Αγίου Ιωάννη του Χοζεβίτη, η οποία μοιάζει να επιβεβαιώνεται, αν σκεφτούμε τις νέες κινήσεις των Τούρκων, οι οποίοι σκοπεύουν να στείλουν ασθενείς με κορωνοϊό στην χώρα μας, προκαλώντας εκ νέου εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις των δύο κρατών, με τον Άγιο να βλέπει πόλεμο μεταξύ 7 κρατών στα σημερινά εδάφη των γειτόνων μας.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χοζεβίτης αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι 7 κράτη είναι αυτά, που θα πραγματοποιήσουν στο Βυζάντιο, δηλαδή επί της ουσίας κοντά στην Κωνσταντινούπολη, έναν τρομερό πόλεμο, όπου μόνο το ένα τρίτο από όλο τον κόσμο θα γλιτώσει και θα μείνει ζωντανό από τον «έσχατο πόλεμο», όπως τον αποκαλεί, ανατριχιάζοντας με τις παρομοιώσεις που παραθέτει για την προφητεία.

Ο ίδιος αναφέρει, παράλληλα, ότι μετά από αυτό τον πόλεμο, η Ορθοδοξία θα «ακτινοβολήσει» σε όλο τον κόσμο και θα επανέλθει η αγάπη στον πλανήτη.

Ας δούμε τι αναφέρει στην προφητεία του:

«Οί μεγάλοι καί φοβεροί πόλεμοι θά’ ναι πυκνοί σάν κρίκοι αλυσίδας άλλά ό τρομερώτερος άπ’ όλους θά είναι ό τών έπτά κρατών στό Βυζάντιο!

Οί πολιτισμένοι λαοί, όταν πολύ θά προοδεύσουν, σάν πεινασμένα θηρία μεταξύ των θά σπαράζωνται.

Θά φτιάξουν αύτά τά πετούμενα μέ τήν ούρά των σάν τού σκορπιού καί μεγάλη σύγχυσις θά γίνη, όπως στόν πύργο τής Βαβέλ.

Τότε θά κατασκευασθούν φοβεροί δράκοντες άπό μέταλο σκορπίζοντας τόν όλεθρο άπό τό στόμιο των καί καπνό μέ θανατηφόρο δηλητήριο.

Ζωντανοί μόνο τό ένα τρίτο άπ’ όλο τόν κόσμο θά γλυτώσουν ένώ οί άλλοι μέ θάνατο στόν έσχατο πόλεμο θά τελειωθούν!

«Αγγελος έξ ούρανού» θά έλθη κράζοντας μέ δυνατή φωνή νά σταματήση τό μακελειό τών δυνάμεων στήν Κωνσταντινούπολη.

Έκεί οί άγγελοι θά δώσουν τόν θρόνο τού Βυζαντίου σ’ έναν άγιο καί ειρηνικά όλοι θά ύπακούουν μή έχοντας πόλεμο στήν γή.

Τότε ή Όρθοδοξία σ’ όλο τόν κόσμο θά άκτινοβολήσει, θά άφανισθεί ή κακία καί μεγάλη αγάπη θά ύπάρχει!».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share