Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Βίκυ Σαμαρά

Θρήνος...

10 Απριλίου 2020 07:41
Πέθανε η Βίκυ Σαμαρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για τη Λαμία στην είδηση του θανάτου της Βίκυς Σαμαρά, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Σοκ, επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστής 25χρονης τραγουδίστριας.

Η Βίκυ ήταν πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία, καθώς εργάζονταν στην Οικονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η «χαμογελαστή» Βίκυ άφησε την τελευταία της πνοή, τα ξημερώματα της Πέμπτης σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, καθώς περνούσε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Πένθος στη δημοσιογραφία: Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικός συντάκτης Άκης Τσόπελας

Στο πένθος βυθίστηκε η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, όπως και φυσικά ο ελληνικός αθλητισμός, αφού ο Άκης Τσόπελας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών, με τον χαμό του σπουδαίου αθλητικού συντάκτη να προκαλεί σοκ.

Ο Άκης Τσόπελας ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικούς συντάκτες, έχοντας εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, όπως η Βραδυνή, το ΦΩΣ των Σπορ, η Sportime και η Sportday, στην τηλεόραση (Mega), αλλά και το internet (prasinanea.gr, ritorno2015.com) ενώ είχε διατελέσει και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προ ημερών, μάλιστα, είχε «φύγει» ο Νίκος Μπουφίδης.

Ο Άκης Τσόπελας έφυγε χθες (9/4) από τη ζωή στα 59 του χρόνια, μετά από μάχη ετών με τον καρκίνο, τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει.

Πέθανε ο Διονύσης Κατσίκας

Σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» ο Διονύσης Κατσίκας του Ιωάννη αφού πάλεψε με την επάρατο νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο του και δύο παιδιά. Θρήνος επικρατεί και στην πολιτική σκηνή μετά τον χαμό ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Η κηδεία του έγινε το Σάββατο στην Αθήνα, στην Καισαριανή στις 11 το πρωί και λόγω των εκτάκτων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοιό ελάχιστοι συγγενείς μπορούν να παραβρεθούν στην κηδεία.

Πέθανε ο Αθανάσιος Χριστόπουλος

Μεσίστια κυμάτιζε η γαλανόλευκη στο Δημαρχείο Πηνειού από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Γαστούνης Αθανασίου Χριστόπουλου. Σοκ επικρατεί και στον κόσμο του ελληνικού βιβλίου μετά την απώλεια του ιδρυτή των εκδόσεων «Δωδώνη», Ευάγγελου Λάζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος ανέλαβε τα «ηνία» του τότε δήμου Γαστούνης από την 1η Ιανουαρίου του 1999 έως την 31η Δεκεμβρίου του 2002. Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Έφη Μαρκέτου με την οποία απέκτησαν τρεις γιους. Η νεκρώσιμος ακολουθία του τέως δημάρχου Γαστούνης τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πηνειού μετά την αναγγελία του θανάτου, του πρώην Δημάρχου Γαστούνης συνήλθε το Σάββατο σε έκτακτη συνεδρίαση παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου. Ο δήμαρχος εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος, τις αρετές που τον χαρακτήριζαν, την προσφορά του στον άνθρωπο, στην κοινωνία της Γαστούνης καθώς και στην ευρύτερη περιοχή όπως και την μακροχρόνια και γόνιμη παρουσία του στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share