Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε 25χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο

Ανείπωτη θλίψη!

9 Απριλίου 2020 22:29
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε 25χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της 25χρονης ράπερ και μοντέλου Σίνα Ρότζερς. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν θρηνούσε και ο χώρος του αθλητισμού καθώς νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς κορυφαίος αθλητής.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το Page Six, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της. Έγινε φίλη με τους A$AP Mob και έτσι ξεκίνησε να ασχολείται με τη ραπ μουσική. Μεγάλες της επιτυχίες ήταν το «Selfie» (2013) και «Glen Coco» (2014) ενώ τον Ιούλιο του 2015 είχε κυκλοφορήσει το EP «I’m Not Here. This Isn’t Happening».

«Η Chynna είχε αγαπηθεί πολύ και θα μας λείψει σε όλους με οδύνη» δήλωσε η οικογένεια της, ενώ οι συνεργάτες της από την True Panther την αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Πένθος στη δημοσιογραφία: Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικός συντάκτης Άκης Τσόπελας

Στο πένθος βυθίστηκε η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, όπως και φυσικά ο ελληνικός αθλητισμός, αφού ο Άκης Τσόπελας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών, με τον χαμό του σπουδαίου αθλητικού συντάκτη να προκαλεί σοκ.

Ο Άκης Τσόπελας ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικούς συντάκτες, έχοντας εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, όπως η Βραδυνή, το ΦΩΣ των Σπορ, η Sportime και η Sportday, στην τηλεόραση (Mega), αλλά και το internet (prasinanea.gr, ritorno2015.com) ενώ είχε διατελέσει και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προ ημερών, μάλιστα, είχε «φύγει» ο Νίκος Μπουφίδης.

Ο Άκης Τσόπελας έφυγε σήμερα (9/4) από τη ζωή στα 59 του χρόνια, μετά από μάχη ετών με τον καρκίνο, τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει.

«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα» - Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος (Video)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ασθενής που νοσεί από τον κορωνοϊό μιλά μέσα από το νοσοκομείο και φορώντας την ειδική μάσκα οξυγόνου, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος συγκλονίζει λέγοντας: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα». Επίσης, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή νεός 44χρονου που νίκησε τον κορωνοϊό.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ» περιγράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος και προσθέτει:

«Μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί κατέρρευσα. Εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις, πολλές δυνατότητες μέσα του στα δύσκολα. Φαίνεται η δύναμη που έχει ο καθένας μας όταν έρθουν τα δύσκολα.Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν με πυρετό, ο οποίος έπεσε αλλά την περασμένη Παρασκευή ανέβηκε ξανά»

«Η συμβουλή μου είναι κυρίως στον κόσμο. Το κράτος έκανε πολύ σωστά με τις απαγορεύσεις. Αν τις είχε κάνει και πιο νωρίς, ακόμα πολλοί θα είχαμε γλιτώσει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα κόλλησα. Δεν μπορεί να έχω κολλήσει πριν από 33 μέρες ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα. Και να γίνονται τεστ στον κόσμο» κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share