Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Κορωνοϊός Σουηδία: 793 συνολικά οι νεκροί - 106 μόνο το τελευταίο 24ωρο

Συναγερμός!

9 Απριλίου 2020 16:42
Κορωνοϊός Σουηδία: 793 συνολικά οι νεκροί - 106 μόνο το τελευταίο 24ωρο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το "πείραμα" της Σουηδίας να διατηρήσει μια χαλαρή στάση και να μην θέσει σε περιορισμού τους κατοίκους της απ' ότι φαίνεται δεν αποδίδει όπως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα ήθελαν καθώς τόσο τα κρούσματα όσο και οι νεκροί από τον κορωνοϊό καθημερινά αυξάνονται.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 106 θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 793. Λίγες μέρες πριν Ελληνίδα κάτοικος της Σουηδίας είχε κάνει "τρομακτικές" αποκαλύψεις σχετικά με το τι επικρατεί στη χώρα, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Οι άνθρωποι που νόσησαν από τον κορωνοϊό, αλλά πλέον έχουν θεραπευτεί και έχουν φύγει από τα νοσοκομεία είναι 205. Την ίδια ώρα με σοβαρή κλινική εικόνα, σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, βρίσκονται 719 ασθενείς.

Για τον λόγο ότι η Σουηδία δεν εφαρμόζει μέτρα που είναι υποχρεωτικά και μάλιστα σε μεγάλο εύρος, η σουηδική κυβέρνηση, έχει δεχθεί και εξακολουθεί να δέχεται έντονη κριτική.

Κορωνοϊός Ολλανδία: Δραματική αύξηση των θανάτων - 147 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο

Δραματική είναι η αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό και στην Ολλανδία καθώς μόνο το τελευταίο 24ωρο, 147 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 2.396. Ωστόσο, η τραγωδία στην Ισπανία δεν έχει τέλος με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται ραγδαία, δείτε εδώ τον συνολικό αριθμό θανάτων.

Επειδή δεν ελέγχονται όλοι οι ασθενείς COVID-19, οι πραγματικοί αριθμοί στην Ολλανδία είναι υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται στην έκθεση.

Τα νέα κρούσματα που αναφέρθηκαν ήταν 1.213, φθάνοντας στο σύνολο τα 21.762. Έχουν αναρρώσει 250 άνθρωποι και 1.424 είναι σε σοβαρή ή και κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κορωνοϊός Ρουμανία: 1.917 άτομα παραβίασαν την αυτοαπομόνωση - Σε καραντίνα με απόφαση της Κυβέρνησης

Οι νεκροί και τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Ρουμανία συνεχώς αυξάνονται παρ' όλα αυτά απτόητοι παραμένουν ορισμένοι απέναντι στο θέμα της καραντίνας. Ωστόσο, εφιαλτική είναι η εκτίμηση σχετικά με τον κορωνοϊό, δείτε εδώ τι μπορεί να πάθουν οι ασθενείς που έχουν νοσήσει.

Συγκεκριμένα 1.917 άτομα παραβίασαν την αυτοαπομόνωση με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα και κατ' οίκον περιορισμό.

Συνολικά, 229 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της COVID-19 σε όλη τη Ρουμανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η Ομάδα Στρατηγικής Επικοινωνίας (SCG).

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ανήλθαν σε 5.502 σε όλη τη χώρα. Τα περισσότερα καταγράφονται στην πόλη Σουτσεάβα (1.487) και το Βουκουρέστι (659).

Συνολικά 647 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της χώρας θεραπεύθηκαν και πήραν εξιτήρια.

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου στο Βέλγιο - 283 νέοι θάνατοι – 1.580 επιπλέον κρούσματα

Το υπουργείο υγείας του Βελγίου ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των θανάτων λόγω του νέου κορωνοϊού αυξήθηκε κατά 283 νέους θανάτους, φθάνοντας συνολικά τους 2.523 νεκρούς.

Το υπουργείο προσέθεσε ότι ανιχνεύθηκαν 1.580 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό να ανέρχεται σε 24.983, την ίδια ώρα που στην Ισπανία συνολικά οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 15.000!

Κορωνοϊός Βέλγιο νεκροί

5.164 ασθενείς έχουν αναρρώσει και έχουν φύγει από το νοσοκομείο, την ίδια ώρα ωστόσο νοσηλεύονται 1.285 ασθενείς, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σε σοβαρή κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share