Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη γιατρό σύντροφό του επειδή τον κόλλησε κορωνοϊό - Η ομολογία του ανατριχιάζει

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

7 Απριλίου 2020 10:13
Σκότωσε τη γιατρό σύντροφό του επειδή τον κόλλησε κορωνοϊό - Η ομολογία του ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας μιας 27χρονης γιατρού από την Ιταλία η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της όταν εκείνος έμαθε πως τον κόλλησε κορωνοϊό.

Το άψυχο σώμα της Ιταλίδας γιατρού εντόπισε η αστυνομία έπειτα από το τηλεφώνημα που έκανε ο 28χρονος σύντροφός της. Οι αρχές έσπευσαν στο διαμέρισμα και βρήκαν και τον 28χρονο στο πάτωμα να αιμορραγεί. “Την σκότωσα γιατί με κόλλησε κορωνοϊό” φέρεται να ομολόγησε.

“Ήταν γιατρός που δούλευε σκληρά για να σώσει άλλους. Είναι μεγάλη τραγωδία” ανέφερε αστυνομικός για την άτυχη 27χρονη.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει, η νεαρή γιατρός εξέφρασε τις ανησυχίες της για τους 41 γιατρούς που πέθαναν σε αυτή την επιδημία ανάμεσα στους 12.000 συνολικά θανάτους που μετρά η χώρα.

Ανεβάζοντας στα social media της μια ανάρτηση που εξηγούσε ότι οι θάνατοι των γιατρών προήλθαν από την έλλειψη εξοπλισμού για την προστασία τους σημείωσε: “Απαράδεκτο”.

Και συνέχισε: “Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να δείξουμε σεβασμό και αγάπη για τη ζωή. Δείξτε σεβασμό στον εαυτό σας, στις οικογένειές σας και στη χώρα. Θα πρέπει να σκέφτεστε και να θυμάστε αυτούς που αφιερώνουν τη ζωή τους καθημερινά για να σας προστατέψουν, με δικό τους ρίσκο. Ας είμαστε ενωμένοι και ας μείνουμε σπίτι. Ας αποτρέψουμε ο επόμενος που θα αρρωστήσει να είμαστε εμείς ή ο κάποιος που αγαπάμε.”

Κάτοικοι της Σικελίας κατέκλυσαν τα social media του με οργή για την αποτρόπαια πράξη του. Ο 28χρονος συνελήφθη ενώ από την οικογένεια της 27χρονης ζητήθηκε να περιμένουν για να γίνει η κηδεία της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η δήμαρχος Anna Alba ανέφερε: “Οι δύστυχοι γονείς της έχουν ήδη υποφέρει από την απώλεια και τώρα δεν μπορούν να της πουν το τελευταίο αντίο. Είναι μια ακόμα τραγωδία μέσα σε αυτή την τραγωδία.”

Η πρόεδρος της επιτροπής Γυναικοκτονιών της γερουσίας Βαλέρια Βαλέντε κατήγγειλε «την πολλοστή γυναικοκτονία που εκτυλίσσεται σε ένα σπίτι, όπου η κρίση του κορονωϊού μας επιβάλλει να μείνουμε» εκεί. «Ζητείστε την απομάκρυνση εκείνων που μπορούν να σας κάνουν κακό ή… απομακρυνθείτε οι ίδιες, μαζί με τα παιδιά σας» είπε η πολιτικός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share