Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

«Όπως πέθαναν οι Άγιοι, θα πεθάνουμε και εμείς», φώναζε πιστός έξω από Εκκλησία - «Όργανα του Αντίχριστου» οι αστυνομικοί που πήγαν να τους ελέγξουν (Video)

Σοκ!

4 Απριλίου 2020 15:33
«Όπως πέθαναν οι Άγιοι, θα πεθάνουμε και εμείς», φώναζε πιστός έξω από Εκκλησία - «Όργανα του Αντίχριστου» οι αστυνομικοί που πήγαν να τους ελέγξουν (Video)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δεκάδες διαμαρτυρόμενοι πιστοί για το κλείσιμο των εκκλησιών, λόγω του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή, ημέρα Χαιρετισμών, έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα.

«Όπως πέθαναν οι Άγιοι θα πεθάνουμε και εμείς», ακούγεται στο παρακάτω βίντεο να λέει ένας από τους συγκεντρωμένους, κρατώντας σταυρό στο χέρι, με έναν άλλον να λέει πως «ζει ο θεός των δυνάμεων», για να ψάλουν όλοι μαζί στη συνέχεια το «Πάτερ Ημών».

Άλλοι φωνάζουν «κάτω τα χέρια από τις εκκλησίες» και «όχι απαγόρευση στον οίκου του Θεού», ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως μόλις φτάνουν αστυνομικοί στην περιοχή, κάποιος ακούγεται να λέει: «Όλη η Μασονία, όλοι οι αντίχριστοι, τα όργανα του Αντίχριστου».

Aσύλληπτο περιστατικό εν μέσω κορωνοϊού: Μεθυσμένοι νεαροί έφτυσαν αστυνομικούς - Σε προληπτική καραντίνα οι αστυνομικοί (Video)

Ένα ασύλληπτο περιστατικό εν μέσω καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού σημειώθηκε στην Ξάνθη, στον δήμο Τοπείρου, με πρωταγωνιστές 4-5 μεθυσμένους νεαρούς. Ενώ, σκηνές που αν μη τι άλλο δείχνουν πως ορισμένοι συμπολίτες μας δεν «βάζουν μυαλό» με τίποτα εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα έξω από την εκκλησία Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από συνδικαλιστές αστυνομικούς, οι νεαροί σε κατάσταση μέθης, βραδινές ώρες, πέρασαν μπροστά από το αστυνομικό τμήμα και όταν ρωτήθηκαν από τους αστυνομικούς να δείξουν βεβαίωση μετακίνησης και για ποιο λόγο κυκλοφορούσαν, εκείνοι αρνήθηκαν τον έλεγχο και αντιστάθηκαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό έφτυσαν τους αστυνομικούς, θέτοντας-φυσικά- σε κίνδυνο την υγεία τους, σε περίπτωση που οι δράστες ήταν φορείς του κορωνοίού! Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα τέθηκαν και σε προληπτική καραντίνα.

Κορωνοϊός: 67 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον φονικό ιό

Τέσσερις ακόμη συνάνθρωποί μας κατέληξαν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα λόγω του κορωνοϊού ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων στους 67! Παράλληλα ανατριχιαστικές φωτογραφίες του κορωνοϊού σε πραγματικό χρόνο έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sacco του Μιλάνου

Πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share