Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: 39χρονος Dj πέθανε από κορωνοϊό

Θρήνος...

3 Απριλίου 2020 11:47
Σοκ: 39χρονος Dj πέθανε από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 39χρονος Dj, Conrad Buchanan έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ ήταν υγιέστατος. Θλίψη και στην showbiz καθώς 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Στις 14 Μαρτίου ο 39χρονος που ζει στη Φλόριντα, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος και η γυναίκα του Nicole του πρότεινε να πάει να κάνει το τεστ. Εκείνος όμως αρνήθηκε καθώς λόγω της ηλικίας του, αλλά και πως δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, θεωρούσε αδύνατο πως νοσεί από κορωνοϊό, θεωρώντας πως είναι μία απλή γρίπη.

Στις 22 Μαρτίου, ο Buchanan ήταν σε άσχημη κατάσταση και η γυναίκα του τον πήγε άμεσα στο νοσοκομείο. Αμέσως τον πήραν από την είσοδο οι πρώτες βοήθειες και όταν η γυναίκα του πάρκαρε και μπήκε στο νοσοκομείο, έμαθε πως ο άντρας της υπέκυψε.

Η γυναίκα του και η κορούλα του Skye, μίλησαν και είπαν τη συγκλονιστική αυτή ιστορία, για να καταλάβει ο κόσμος το πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι και πως ο κορωνοϊός δεν «λογαριάζει» τίποτα και κανέναν. Πάνω από όλα ζητούν να μείνει ο κόσμος σπίτι και με το παραμικρό σύμπτωμα να είναι σε εγρήγορση και να μην το αμελήσει.

Θρήνος στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα - Πέθανε η Γκίτα Ραμζί από κορωνοϊό

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο της επιστήμονα Γκίτα Ραμζί που αφιέρωσε τη ζωή τους στην έρευνα για τον ιό HIV και πέθανε από κορωνοϊό. Ενώ, χθες από τον φονικό ιό έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις 6 εβδομάδων!

«Αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής στην πρόληψη του ιού HIV και στην εξεύρεση λύσεων για τις γυναίκες», δήλωσε στο BBC ο συνάδελφος και φίλος της εκλιπούσης ερευνήτριας, Γκάβιν Τσέρτσγιαρντ. Η επικεφαλής του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS, Γουίνι Μπιανίμα δήλωσε ότι ο θάνατος της καθηγήτριας Γκίτα Ραμζί είναι μια τεράστια απώλεια σε εποχή που ο κόσμος τη χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Η ερευνήτρια του HIV αρρώστησε, αφού επέστρεψε στη Νότια Αφρική από το Ηνωμένο Βασίλειο στα μέσα Μαρτίου. Κατέληξε την Τρίτη σε νοσοκομείο κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Ντέρμπαν. Ο αντιπρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Ντέιβιντ Μαμπούζα, έκανε λόγο για «ένα τεράστιο πλήγμα για ολόκληρο τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV / AΙDS».

Σοκ: Πέθανε από κορωνοϊό πρώην πρόεδρος ομάδας (photo)

Ο Πάπε Ντιούφ, που διετέλεσε πρόεδρος της γαλλικής Μαρσέιγ την περίοδο 2005-09 πέθανε σε ηλικία 68 ετών στο νοσοκομείο «Fann» του Ντακάρ, στην πατρίδα του τη Σενεγάλη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος με συμπτώματα του κορωνοϊού. Ενώ, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται πασίγνωστος τερματοφύλακας, με τη μαρτυρία της γυναίκας του να είναι συγκλονιστική για τις δύσκολες ώρες που περνά.

Ο Ντιούφ είχε αναλάβει την προεδρία της Μαρσέιγ το 2005, ενώ νωρίτερα εργαζόταν ως δημοσιογράφος και μάνατζερ ποδοσφαιριστών, έχοντας πελάτες σταρ του ποδοσφαίρου όπως οι Μαρσέλ Ντεσαγί, Μπαζίλ Μπολί, Γουίλιαμ Γκαλάς, Σαμίρ Νασρί και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Επί προεδρίας του η Μαρσέιγ τερμάτισε δύο φορές δεύτερη στη Ligue 1 και έφτασε σε δύο τελικούς του γαλλικού Κυπέλλου, αλλά τους έχασε και τους δύο. Αντίθετα η Μαρσέιγ στέφθηκε πρωταθλήτρια την επόμενη χρονιά μετά την αποχώρησή του.

«Με μεγάλη θλίψη η Μαρσέιγ πληροφορήθηκε το θάνατο του Πάπε Ντιούφ. Θα παραμείνει στην καρδιά της Μαρσέιγ για πάντα, ως ένας από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες στην ιστορία του συλλόγου. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του», αναφέρει η Μαρσέιγ στην ανακοίνωσή της. Η γαλλική λίγκα τονίζει: «Θα θυμόμαστε τον Πάπε Ντιούφ ως χαρισματικό, φιλόδοξο και παθιασμένο ηγέτη. Αφιέρωσε όλη τη ζωή του στο ποδόσφαιρο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share