Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός – Βρετανία: Άλλοι 569 θάνατοι σε μία ημέρα

Συνολικά 2.921 θάνατοι

2 Απριλίου 2020 16:35
Κορωνοϊός – Βρετανία: Άλλοι 569 θάνατοι σε μία ημέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών στην Βρετανία, που παρά την αλλαγή πολιτικής στο ζήτημα των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, βιώνει έναν εφιάλτη που θυμίζει αυτόν της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, το τελευταίο 24ωρο άλλοι 569 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.921.

Παράλληλα, 33.718 άνθρωποι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ έχουν διενεργηθεί 163,194 εξετάσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι και ο πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε θετικός, και μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που πέρασε.

Κύπρος: Είχε κορωνοϊό, έκανε πάρτι και κόλλησε άλλους 15

Απίστευτη ιστορία έρχεται από την Κύπρο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε κορωνοϊό και παρόλα αυτά να έκανε πάρτι!

Αποκάλυψη από την εκπρόσωπο Τύπου του Υπουρείου Υγείας της χώρας, Μαργαρίτα Κυριάκου. Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ αποκάλυψε ότι ένα άτομο κρούσμα κορωνοϊού έκανε πάρτι με 15 άλλα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν και οι 15 να βρεθούν θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό, με την Κύπρο να αυξάνει ραγδαία τα κρούσματά της.

Κλάμα: Απάντησε η νύφη στην Κύπρια πεθερά που έγινε viral - "Σόρρυ που ο γιος σου πήγε και έβαλε 20 κιλά"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση της πεθεράς που έγινε viral στην Κύπρο και της νύφης της!

Το βίντεο της πεθεράς που κράζει την νύφη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά ωστόσο η απάντηση της νύφης δεν άργησε να έρθει.

Η νύφη, λοιπόν, έστησε τη κάμερα και απάντησε, με το βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα I LOVE CYPRUS ΡΕ να αγγίζει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ήρτεν τζαι η απάντηση ...αναμένουμε τζαι το βίτεο του γιόκκα...

Posted by I Love Cyprus PE on Sunday, March 29, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share