Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Είχε κορωνοϊό, έκανε πάρτι και κόλλησε άλλους 15

Απίστευτο!

2 Απριλίου 2020 14:25
Κύπρος: Είχε κορωνοϊό, έκανε πάρτι και κόλλησε άλλους 15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ιστορία έρχεται από την Κύπρο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε κορωνοϊό και παρόλα αυτά να έκανε πάρτι!

Αποκάλυψη από την εκπρόσωπο Τύπου του Υπουρείου Υγείας της χώρας, Μαργαρίτα Κυριάκου. Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ αποκάλυψε ότι ένα άτομο κρούσμα κορωνοϊού έκανε πάρτι με 15 άλλα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν και οι 15 να βρεθούν θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό, με την Κύπρο να αυξάνει ραγδαία τα κρούσματά της.

Κλάμα: Απάντησε η νύφη στην Κύπρια πεθερά που έγινε viral - "Σόρρυ που ο γιος σου πήγε και έβαλε 20 κιλά"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση της πεθεράς που έγινε viral στην Κύπρο και της νύφης της!

Το βίντεο της πεθεράς που κράζει την νύφη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά ωστόσο η απάντηση της νύφης δεν άργησε να έρθει.

Η νύφη, λοιπόν, έστησε τη κάμερα και απάντησε, με το βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα I LOVE CYPRUS ΡΕ να αγγίζει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ήρτεν τζαι η απάντηση ...αναμένουμε τζαι το βίτεο του γιόκκα...

Posted by I Love Cyprus PE on Sunday, March 29, 2020

Είδηση σοκ: Νεκρός από κορωνοϊό διάσημος τραγουδιστής σε ηλικία 52 ετών

Θλίψη στην showbiz προκαλεί η είδηση πως 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ τραγουδιστής του αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ Fountains of Wayne πέθανε από κορωνοϊό, σε αντίθεση με Έλληνα διάσημο τραγουδιστή που κατάφερε να τον νικήσει.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 «Mom Mom Stacy», πέθανε σε ηλικία 52 ετών, την Τετάρτη το πρωί λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, σύμφωνα με το Billboard.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο θάνατος του Άνταμ Σλέσινγκερ είναι ο τρίτος που «ταρασσει» τη showbiz καθώς πρίν λίγες μέρες πέθαναν λόγω της φονικής πανδημίας ο Μαρκ Μπλουμ και ο Άντριου Τζακ!

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID-19 και παρ ‘ όλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID-19» ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN.

«Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος» πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής των Fountains of Wayne, έγραφε επίσης και ερμήνευε τραγούδια για το συγκρότημα Ivy και κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι των τίτλων στην ταινία του 1996 «That Thing That You Do», που σκηνοθέτησε ο Τομ Χανκς. Επιπλέον, συνεργάστηκε για τα τραγούδια της σειράς «Crazy Ex-Girlfriend» του CW, κερδίζοντας Emmy το 2019.

Η οικογένειά του με ανακοίνωση που δημοσίευσε ο συνιδρυτής της μπάντας, Κρις Κόλινγουντ είχε επιβεβαιώσει ότι διαγνώστηκε με COVID-19.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share