Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με συμπτώματα κορωνοϊού η Δανάη Μπάρκα

H εξομολόγηση της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου

31 Μαρτίου 2020 14:36
Με συμπτώματα κορωνοϊού η Δανάη Μπάρκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα live που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους followers της ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είπε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι κορωνοϊός ή άλλη ίωση. Με τον Σάκη Τανιμανίδη να αποκαλύπτει τι είπαν σε εκείνον και την Χριστίνα Μπόμπα οι γιατροί αφού ξεπέρασαν τον κορωνοϊό

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξομολογήθηκε ότι έχει δέκατα πονόλαιμο και βήχα κι ότι είναι σε επαφή με την γιατρό της η οποία της έδωσε αγωγή για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως δεν πήγε να κάνει το τεστ, αφού ούτως ή άλλως θα της πούνε να κάτσει σπίτι.

«Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το χω ή δεν το ΄χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα!» είπε.

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηναΐς Νέγκα - «Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα» (Video)

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως είχε εμφανίσει τα περισσότερα συμπτώματα και πλέον βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω ζωντανή σύνδεση από το κρεβάτι μου», σημείωσε αστειευόμενη. «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη. Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα έντονους μυϊκούς πόνους. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός», ανέφερε η παρουσιάστρια. Η ίδια είπε ότι δεν πήγε να κάνει το τεστ και εξήγησε ότι ο λόγος είναι ότι τα «τεστ δεν είναι για χόρταση».

«Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές και με τα παιδιά και με τον άντρα μου. Δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα», πρόσθεσε. «Έχω εδώ και 8 μέρες πυρετό, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό. Κάτω από 38. Δεν το περνάω βαριά, αλλά δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα συμπτώματα με τέτοια διάρκεια», τόνισε η ίδια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share