Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει αυτή η έγκυος γυναίκα με κορωνοϊό που αγωνίζεται για τη ζωή της και του μωρού της

Συγκινητικό!

27 Μαρτίου 2020 12:22
Συγκλονίζει αυτή η έγκυος γυναίκα με κορωνοϊό που αγωνίζεται για τη ζωή της και του μωρού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο αγώνα δίνει για τη ζωή και το μωρό της αυτή η έγκυος γυναίκα η οποία έχει κορονοϊό.

Αγωνίζεται κυριολεκτικά για τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου παιδιού της. Η Karen, μια έγκυος γυναίκα ηλικίας 39 ετών από το Kεντ της Μεγάλης Βρετανίας, μοιράστηκε τη συναισθηματική της ιστορία μετά από θετική test που έκανε για το COVID-19.

Η μητέρα τριών ακόμα παιδιών, που έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες εξαιτίας του ιού, παρότρυνε τους ανθρώπους να πουν στο σπίτι: «Αν πρόκειται να συναντήσετε τους φίλους σας για μια ανόητη μπύρα ... θα σκοτώσετε κάποιον», λέει η ίδια και η συγκίνησή της καταγράφετε στην κάμερα.

Η γυναίκα αυτή που πραγματικά περνά δύσκολα εξαιτίας του κορονοϊού δίνει ένα ηχηρό μήνυμα, να μείνουμε όλοι σπίτι για να σώσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συναθρώπους μας!

Παρακολουθήστε τη μαρτυρία της στο βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον κορωνοϊό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας για 21 μέρες στην Ινδία - Κλείνονται στα σπίτια τους 1.3 δισ. άνθρωποι!

Στα σπίτια τους θα κλειστούν 1.3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία, αφού η Κυβέρνηση αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, προς αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι, ανακοίνωσε την πλήρη απαγόρευση εξόδου των πολιτών από τα σπίτια τους, μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος, με το μέτρο αυτό να ισχύει για 21 μέρες. Δείτε, επίσης, τη σύνδεση με την χώρα μας σχετικά με τον φονικό ιό.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε, ότι η χώρα θα κάνει πολλά βήματα πίσω, αν δεν εφαρμοστεί σωστά το νέο μέτρο, με την Ινδία να μετρά τώρα 482 κρούσματα και εννέα θανάτους, ενώ οι ειδικοί προειδοποίησαν για πιθανή εκτόξευση των αριθμών αυτών.

Χθες (23/3), μάλιστα, η χώρα ανακοίνωσε δύο νέους θανάτους. Οι δρόμοι στην πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, είναι ήδη άδειοι, ενώ η Κυβέρνηση ζήτησε και από τις αεροπορικές εταιρείες να σταματήσουν τις πτήσεις τους εντός συνόρων, τα οποία βέβαια και έχει κλείσει προς τις υπόλοιπες χώρες.

Επίσημο: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές - Δείτε το νέο ωράριο

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή (29/3), με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία ανακοίνωσε νέο ωράριο. Δείτε και την αντίδραση 4χρονου κοριτσιού μπροστά στα άδεια ράφια.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων, λοιπόν, διαμορφώνεται ως εξής:

- Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00.

- Σάββατο από 07:00 έως 20:00.

- Την Κυριακή (29.03.2020) τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων θα παραμείνουν κλειστά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share