Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

«Κάνεις πλάκα!» - Η επική αντίδραση 4χρονης με το που αντικρίζει τα άδεια ράφια στο σούπερ μάρκετ (Video)

Η σημαντική λύση που δίνει στο πρόβλημα

24 Μαρτίου 2020 14:25
«Κάνεις πλάκα!» - Η επική αντίδραση 4χρονης με το που αντικρίζει τα άδεια ράφια στο σούπερ μάρκετ (Video)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Κάνεις πλάκα!» Επική ήταν η αντίδραση μίας 4χρονης η οποία επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ μαζί με την μητέρα της, αλλά τα ράφια ήταν άδεια, λόγω του πανικού που υπάρχει στον κόσμο για την πανδημία του κορωνοϊού. Μάλιστα, η 4χρονη δίνει και μία σημαντική... λύση στο πρόβλημα με τα άδεια ράφια. Ενώ, ένας παππούς 100 χρονών δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα γενέθλια του λόγω καραντίνας, με αυτό που ζήτησε θα σας συγκινήσει

«Δεν θα υπάρχει φαγητό εάν το πάρουν όλο. Η γιαγιά μου είπε νωρίτερα πως έχουν πάρει όλο το φαγητό και πως γι’ αυτό δεν υπάρχει», αναφέρει αρχικά η μικρή και στην συνέχεια υποστήριξε πως θα έπρεπε να είχαν πάει σε άλλο σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, η μητέρα της την ενημέρωσε πως κι εκεί έτσι θα ήταν τα πράγματα, με την μικρή να ξεσπά: «Κάνεις πλάκα! Είναι αστείο!».

Μάλιστα, μόλις η μητέρα της της είπε πως αυτό κάνουν η άνθρωποι, η Τζέσικα σχολίασε: «Μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Κι έτσι θα έπρεπε. Τι θα γίνει εάν πάρουν όλα τα φαγητά; Δεν θα μείνει τίποτα». Και... έριξε την πρότασή της: «Κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι τους και να καλέσει την αστυνομία και να τους πάει στην φυλακή που παίρνουν όλο αυτό το φαγητό. Είναι αστείο».

«Δεν το κουνάμε ρούπι να μην μας βρει κακό βόλι»: Το μήνυμα του... Κολοκοτρώνη για τον κορωνοϊό

Tο δικό του μήνυμα στη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού δίνει από την Καλαμάτα ένας πολίτης που εδώ και 40 χρόνια συμμετέχει στην αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook από τον γιο του Σ. Βαρελα, αναφέρει:

«Κοντά 40 χρόνια, στις 23 Μαρτίου, λαβαίνω μέρος στην αναπαράσταση της Καλαμάτας για την απελευθέρωσή της. Δυστυχώς φέτος πρέπει όλοι να μείνουμε στα σπίτια μας τους ήρωές μας του 1821 τους τιμούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η σημαία πρέπει να κυματίζει σε όλα τα μπαλκόνια υπερήφανα. Είμαστε ευγνώμονες στους σύγχρονους ήρωές μας, τους γιατρούς τους νοσηλευτές, τους συμπατριώτες μας που προσφέρουν στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Μένουμε σπίτι για να είμαστε όλοι καλά. Του χρόνου θα γιορτάσουμε όλοι τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης. Χρόνια πολλά Καλαμάτα. Χρόνια πολλά Ελλάδα και προσέξτε δεν το κουνάμε ρούπι από τα ταμπούρια μας για να μην μας βρει κακό βόλι».

Ο πατέρας μου κάθε χρόνο στις 23 Μαρτίου, σχεδόν 40 χρόνια, λαμβάνει μέρος στην Αναπαράσταση για την Απελευθέρωση της Καλαμάτας. Φέτος όμως #μένουμε_σπίτι και μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας το μήνυμα του. #menoumespiti #stayhome #staysafe #μένουμε_σπίτι 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Posted by Sotiris Varelas on Monday, 23 March 2020
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share