Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός!

Σοκ!

26 Μαρτίου 2020 16:53
Διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διασωληνωμένος βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 77χρονος Βουλευτής βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή και παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο, σε μια είδηση που σοκάρει τον πολιτικό κόσμο.

Όλα αυτά, σε μία ημέρα όπου η χώρα έχει βιώσει τρεις νέους θανάτους από τον φονικό ιό, με τον 70χρονο από τη Γλυφάδα να είναι το τελευταίο έως τώρα θύμα και τον τραγικό απολογισμό να βρίσκεται στα 25 θύματα.

«Έρχεται σε κύματα... Πονάει... Οι πνεύμονες σφίγγουν...» - Δραματική περιγραφή 51χρονου θετικό στον κορωνοϊό (Video)

51χρονος άνδρας περιγράφει δραματικά on camera πώς είναι να παλεύεις με τον κορωνοϊό λέγοντας: «Έρχεται σε κύματα... Πονάει... Οι πνεύμονες σφίγγουν...». Επίσης, σπαρακτικά είναι τα λόγια ενός 28χρονου ασθενή με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Άντι Χάρντγουιίκ είναι 51 ετών. Ένας άνθρωπος υγιής, σε καλή φυσική κατάσταση που πηγαίνει στο γυμναστήριο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και μόνο περιστασιακά είχε κάποια επεισόδια άσθματος. Και όμως ο Covid-19 τον έχει ρίξει στο κρεβάτι, τον έχει εξουθενώσει και καταβάλει σωματικά και ψυχικά. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του ζήτησαν από τον Άντι να μιλήσει στην κάμερα για αυτό που βιώνει για να αφυπνίσει τον κόσμο ως προς τη σοβαρότητα της ασθένειας που έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο.

Ο 51χρονος Βρετανός λέει στο βίντεο: «Η σπονδυλική μου στήλη πονάει, η πλάτη μου πονάει, ο λαιμός μου πονάει. Δεν έχεις καμία διάθεση να μιλήσεις, δεν θέλω να κουνήσω το κεφάλι από το μαξιλάρι».

Ο Άντι ξαπωμένος στο κρεβάτι μιλά στην κάμερα και κρατά με δυσκολία τα μάτια του ανοιxτά. «Έρχεται σε κύματα, θα νιώσεις μία μικρή ανακούφιση μερικές φορές, μετά θα φύγει... Αυτό πονάει πραγματικά, δεν είναι σαν κάτι που είχα πριν, δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου», λέει. Η σύζυγός του, Νίκολα, ανέφερε ότι πολλοί φίλοι του Άντι που είδαν το βίντεο δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. «Είναι σα να έχει εξαϋλωθεί, σαν έχει χάσει όλη του την ενέργεια», είπε η Βρετανή.

Ο Χάρντγουικ που είναι πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι η ασθένεια ξεκίνησε την Παρασκευή «με έναν ξηρό βήχα» που έκανε τον λαιμό του να πονάει. «Αρχίζετε να νιώθετε αρχικά μίζερα και μετά θα διαπιστώσετε ότι οι πνεύμονες θα σφίξουν», είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός ασθενής του νέου κορωνοϊού.

«Δεν είναι μια απλή γριπούλα - Πραγματικά... σε κουρελιάζει - Δεν έχω κουράγιο να...» - Δραματική περιγραφή 43χρονου Έλληνα θετικό στον κορωνοϊό (Video)

Δραματική είναι η περιγραφή ενός Έλληνα ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ισπανία. Επίσης, συγκλονίζει ασθενής που νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο: «Έκλαιγα με λυγμούς όταν... Μου έτυχε τριπλό τζακ ποτ...Έχω και γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό»

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απλή γριπούλα. Πραγματικά... σε κουρελιάζει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι εξαντλητικό, είναι πάρα πολύ δύσκολο, εμένα με έχει κουρελιάσει, είμαι σε μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη, πρέπει να εξυπηρετώ τον εαυτό μου εγώ δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα» λέει ο 43χρονος Αλέξανδρος μεταξύ άλλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share