Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έκλαιγα με λυγμούς όταν... Μου έτυχε τριπλό τζακ ποτ...Έχω και γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό» - Συγκλονίζει ασθενής στο Θριάσιο (Video)

«Ο ιός δεν σηκώνει μαγκιές... δεν έχω καπνίσει ποτέ, μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε»

25 Μαρτίου 2020 07:32
«Έκλαιγα με λυγμούς όταν... Μου έτυχε τριπλό τζακ ποτ...Έχω και γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό» - Συγκλονίζει ασθενής στο Θριάσιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έκλαιγα με λυγμούς όταν... Μου έτυχε τριπλό τζακ ποτ...Έχω και γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό». Συγκλονίζει ασθενής που νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο. Επίσης, ένα σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας γιατρός-πατέρας που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού, ενώ ο γιός του κάνει χημειοθεραπείες.

Μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, ο Αλέξης Αλεξίου περιγράφει τις ενδείξεις που τον ανησύχησαν και τα συμπτώματα της νόσου που βιώνει, μιλώντας με μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο.

«Είμαι από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις, αφού έχω και γρίπη, και πνευμονία, και κορωνοϊό. Τριπλό τζακ ποτ μου έτυχε. Ένας πολύ υγιής άνθρωπος, έχω συμμετάσχει σε πάνω από 10 μαραθώνιους, παίζω τένις 2-3 φορές την εβδομάδα, χορό, τα κιλά μου είναι κανονικά, δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε εμένα, μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε, οπότε δεν χωράει μαγκιές», είπε αρχικά.

Όταν τον ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου πόσων χρόνων είναι, απάντησε: «Είμαι 55 ετών. Τα συμπτώματα ξεκίνησαν 16 μέρες πριν με πυρετό, ούτε βήχα είχα ούτε τίποτα άλλο. Έκανα εξετάσεις και βρέθηκα θετικός στη γρίπη, εκεί επαναπαύτηκα. Όμως αυτό το πράγμα συνεχιζόταν, ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα. Έχω χαρακτηρίσει τον ιό νυχτόβιο, εκεί που πας να χαλαρώσεις, σου κάνει μια επίθεση τη νύχτα με ρίγη, με 39άρια. Πήγα σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, μου έκαναν εξετάσεις και με βρήκαν με πνευμονία. Αφού έκανα τεστ και για κορωνοϊό, μόλις βγήκε το αποτέλεσμα με πήραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα στη νύχτα και με έφεραν στο Θριάσειο. Είμαι 8η μέρα εδώ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις, πολύ μαύρες στιγμές. Ευτυχώς εδώ και τρεις μέρες, μέσα στη νύχτα είδα μια ηλιαχτίδα, ένα φως στο τούνελ. Ο πυρετός έπεσε κάτω από 37 και πραγματικά δάκρυσα, έκλαιγα με λυγμούς», είπε συγκλονίζοντας ο κ. Αλεξίου.

«Θέλω να τονίσω στον κόσμο να προσέχει, να μένει σπίτι, δεν σηκώνει μαγκιές ο ιός. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσειο αλλά και γενικά δουλεύει με αυταπάρνηση και τους ευχαριστώ», ανέφερε στο τέλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share