Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δε θα φύγουν γρήγορα τα μέτρα, ο κορωνοϊός θα κρατήσει μέχρι…» - Έλληνας καθηγητής μικροβιολογίας προειδοποιεί (video)

Όλα όσα είπε

26 Μαρτίου 2020 11:13
«Δε θα φύγουν γρήγορα τα μέτρα, ο κορωνοϊός θα κρατήσει μέχρι…» - Έλληνας καθηγητής μικροβιολογίας προειδοποιεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός δε θα φύγει… από τη μία μέρα στην άλλη, όπως προειδοποιεί με νέα του συνέντευξη ο καθηγητής μικροβιολογίας, Άλκης Βατόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως δε θα αργήσουμε να δούμε τη μεγάλη έξαρση του ιού.

Ο καθηγητής θεωρεί, ότι αυτή θα υπάρξει μέχρι ίσως και τις αρχές του Μαΐου, τονίζοντας πως τα μέτρα είναι πιθανό να πετυχαίνουν να είναι η έξαρση η μικρότερη δυνατή, καθώς ο κόσμος όντως κάθεται σπίτι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως «τρέχουμε ένα μαραθώνιο», όπως επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «πρέπει να σκεφτόμαστε, ότι τα περιοριστικά μέτρα δε θα κοπούν ξαφνικά, αλλά λογικά θα υπάρξει μια σταδιακή χαλάρωσή τους, ώστε να δούμε ποια είναι η συμπεριφορά του ιού». Δείτε και την είδηση του θανάτου του 46χρονου, που αποτέλεσε τον 23ο από τον ιό στην χώρα μας.

Ο Δόκτωρ Βατόπουλος, που μας ζητά να… μη ρωτάμε ημερομηνίες, ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN σχετικά με τo πώς γίνεται αυτή η έξαρση, ότι «είναι δύσκολο ένα τέτοιο νόσημα με αμυδρά συμπτώματα για τους περισσότερους, ενώ μεταφέρεται με τα σταγονίδια, να καταλάβει κανείς αν έχει προσβληθεί από τον ιό», ενώ μας συστήνει «να μείνουμε σπίτι και να προσέχουμε τους κανόνες υγιεινής, ενώ αν κάποιος είναι άρρωστος, καλό είναι να απομονώνεται και να μην πλησιάζει τους υπόλοιπους. Να μην ξεχνάμε, επίσης, να αερίζουμε τους χώρους».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παλαιό Φάληρο: 10 τύποι έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν μπουνιές στη μέση του δρόμου (video)

Τρομερά πράγματα στο Παλαιό Φάληρο. Κάποιοι δείχνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ούτε από κορωνοϊό, ούτε από αυστηρά μέτρα, ούτε από απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τι να πούμε, βλέποντας την είδηση που παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης, ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Χθες το απόγευμα λοιπόν μία γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο, αναστατώθηκε ακούγοντας φασαρία από τον δρόμο.

Οι κάτοικοί της λοιπόν, όταν βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβαινε, διαπίστωσαν πως δύο ομάδες νεαρών που συνολικά ήταν 10 άτομα, είχαν σπάσει την καραντίνα και είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Υπήρξαν μικρής έκτασης ζημιές στην περιοχή, ενώ είναι άγνωστο αν υπήρξαν συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share