Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απάνθρωπο: Αυτό το κακόμοιρο σκυλάκι τιμωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του με βραστό νερό στο σώμα επειδή μάσησε το κινητό του

Σκληρές εικόνες

26 Μαρτίου 2020 08:51
Απάνθρωπο: Αυτό το κακόμοιρο σκυλάκι τιμωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του με βραστό νερό στο σώμα επειδή μάσησε το κινητό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα κατοικίδια είναι κάποιες φορές λίγο άτακτα μέσα στο σπίτι, αυτό όμως που έζησε αυτό το σκυλάκι επειδή μάσησε το κινητό του ιδιοκτήτη του δεν έχει προηγούμενο!

Αυτό που συνέβη με το κουτάβι Terrier ηλικίας έξι εβδομάδων, τον Tuffy δεν είχε καμία σχέση με την τιμωρία και την πειθαρχία γιατί απλώς βασανίστηκε.

Όταν ο ιδιοκτήτης του Tuffy τον πιάνει να μασάει το κινητό του, υπέστη τεράστιο πόνο ο τετράποδος φίλος του, σύμφωνα με την οργάνωση προστασίας ζώων Animal Asia .

Προειδοποίηση: Οι παρακάτω εικόνες είναι σκληρές και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για ορισμένους αναγνώστες.

Σύμφωνα με τα ζώα της Ασίας, το τέρας έριξε βραστό νερό πάνω στο σώμα του Tuffy. Στη συνέχεια πέταξε το σκυλάκι από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του στο Τσενγκντού της Κίνας.

Είναι θαύμα που ο Tuffy επέζησε από τα εγκαύματα και την πτώση του. Το κουτάβι πολέμησε με όλη του τη δύναμη για να επιβιώσει – και τη στιγμή αφού έπεσε στη σκληρή άσφαλτο γνώρισε τον άγγελο φύλακα του.

Μια 30χρονη γυναίκα η Yan Yingying βρήκε τον Tuffy στη γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου και γνώριζε ότι έπρεπε να δράσει αμέσως. Τον πήγε στην πλησιέστερη κλινική, η οποία ήταν περίπου μία ώρα μακριά.

Η Emily Drayton, κτηνίατρος της Animal Asia, θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον Tuffy σαν να ήταν χθες.

«Ήμουν συγκλονισμένη και αηδιασμένη από την κακοποίηση που δέχτηκε αυτή η ψυχούλα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, ήταν μάταιο. Δεν είχα δει ποτέ ένα ζώο με τόσο πόνο » , είπε .

Εάν περισσότερο από το 50% του σώματος ενός ζώου επηρεάζεται από εγκαύματα, το προσδόκιμο ζωής είναι πολύ χαμηλό. Στον Tuffy, ήταν 60%. Χρειαζόταν φροντίδα και προσοχή όλο το εικοσιτετράωρο και δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια του όταν κοιμόταν.

Η έκταση του πόνου του δύσκολα μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Αλλά είχε μια απίστευτη ομάδα που του έδιναν μεγάλη προσοχή και φροντίδα τους μήνες που τον οδήγησαν να ανακάμψει.

Η διασώστης της Γαν ποτέ δεν τον άφησε από την πλευρά της καθ ‘όλη αυτή την περίοδο και τελικά τον υιοθέτησε. Βρήκε μαζί της μια νέα κατοικία .

Η Jill Robinson, ιδρυτής των Animals Asia, λέει ότι η ανάκτηση του Tuffy είναι ένα πραγματικό θαύμα.

«Διάβασα ότι οι άνθρωποι που πηδούν έξω από ένα κτίριο που καίγεται από ύψος πάνω από τον τρίτο όροφο είναι απίθανο να επιβιώσουν. Ήταν ένα θαύμα που το έκανε ο Tuffy. Το δεύτερο θαύμα ήταν η έκταση των εγκαυμάτων του. Όταν επηρεάζετε το 50% του σώματος, τα ζώα συνήθως δεν επιβιώνουν. Ο Tuffy επέζησε με πάνω από 60% εγκαύματα.
Η αρχή της ζωής του είναι απλά τρομερή » .

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη με τον αρχικό ιδιοκτήτη του Tuffy. Ελπίζουμε ότι τιμωρήθηκε για τις αγριότητες του.

«Ξανά και ξανά διαπιστώνουμε ότι όσοι είναι σκληροί με τα ζώα είναι μια μικρή μειοψηφία. Τα ζώα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το καλύτερο στους ανθρώπους και είναι αλήθεια για τον Tuffy. Η δύναμη και η γενναιότητα του ήταν απίστευτη – αλλά η κυρία Yan ήταν εξίσου αποφασισμένη να ζήσει.

«Ο Tuffy έχει περισσότερο πάθος για τη ζωή από οποιοδήποτε ζώο ή άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει κάτω. Είναι θορυβώδης και γεμάτος παιχνίδι. Το να λέμε ότι ο Tuffy είναι ένας μαχητής είναι μια διαβεβαίωση.

«Αλλά για όλη του την σκληρότητα και την ανδρεία του, ο Tuffy έχει μια πιο ήπια πλευρά. Εκπληκτικά, ο Tuffy εξακολουθεί να βλέπει το καλό στους ανθρώπους. Έρχεται ακόμα σε μας για αγάπη και ζεστασιά.

«Δεν νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι συνέβη, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ. Αλλά μας έχει συγχωρέσει και μας εμπιστεύεται και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Tuffy εξακολουθεί να είναι μαζί μας σήμερα. »

Η ομάδα Cat and Dog Welfare της Ασίας συνεχίζει την εκστρατεία για την καλύτερη φροντίδα των σκύλων και των γατών στην Κίνα. Ελπίζουμε ότι η ιστορία του Tuffy μπορεί να εμπνεύσει ένα καλύτερο μέλλον για εκατομμύρια ακόμα σκυλιά.

Μακριά από τη φρίκη του παλιού κηδεμόνα της, ο Tuffy ζει ευτυχώς μαζί με την Yan.

Η πράξη της σκληρότητας ενός ατόμου οδήγησε σε μια πράξη καλοσύνης από έναν άλλο – που οδήγησε σε αυτόν να επιβιώσει κάτω από την κτηνιατρική φροντίδα, που για μένα είναι το χειρότερο είδος πόνου. Τι σκληρό για ένα σκυλί.

Άλλη μια συγκινητική ιστορία είναι και αυτή με ένα σκύλο που τον εγκατέλειψαν στον δρόμο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share