Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Τεράστια κίνηση από το H&M - Ξεκίνησε να παράγει...

Χέρι βοηθείας

25 Μαρτίου 2020 14:17
Τεράστια κίνηση από το H&M - Ξεκίνησε να παράγει...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο όμιλος H&M ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων αγοραστικών λειτουργιών και των συστημάτων εφοδιασμού και διανομής, για να ξεκινήσει να παραδίδει τον εξοπλισμό το συντομότερο.

Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

Να σημειωθεί ότι το H&M έχει πέσει θύμα της πανδημίας και είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται, όπως θα δείτε εδώ, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλείσει πολλά καταστήματα.

H&M - Online: Βρήκαμε σε τιμή ευκαιρίας το τζιν που έχει γίνει ανάρπαστο στο instagram

Βρήκαμε το τζιν που έγινε περιζήτητο στο instagram και είναι στα Η&M! Είναι η κατάλληλη επιλογή για να το φοράς συνέχεια με τα sneakers σου. Χαλαρό και απλό θα το συνδυάσεις εύκολα και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος στις βόλτες σου.

Τα τζιν με τα sneaker είναι πλέον μια must επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με διάφορους τρόπους, όπως ακόμα και με ένα σακάκι από πάνω.

Εμείς ψάχναμε στο eshop των H&M και βρήκαμε μια must επιλογή που θα φοράς σίγουρα με τα αθλητικά σου, καθώς γυρίζει κάτω στον αστράγαλο και είναι μια top επιλογή.

H&M  άνετο τζιν

Tapered High Jeans
34,99 €

Θα το βρεις εδώ

5-τσέπο, τζιν μήκους αστραγάλου σε πλυμένο βαμβακερό denim. Χαλαρή εφαρμογή με υψηλή μέση, μύτη φερμουάρ και κουμπί. Η περιεκτικότητα του τζιν στο βαμβάκι ανακυκλώνεται εν μέρει.

CompositionCotton 100%

Art. No.0853791001

Συνδύασε το με αυτή την τέλεια μπλούζα από τα H&M!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share