Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη - Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο

Σοκ!

24 Μαρτίου 2020 16:02
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη - Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Τραγωδία είχαμε και στο Πόρτο Ράφτη με ΙΧ να παρασέρνει και να σκοτώνει έναν ηλικιωμένο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο 40χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικά μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αδιανόητο: 27χρονη έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού!

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/3) στην Αλεξανδρούπολη, με μια 27χρονη Ελληνίδα να αρνείται να ακολουθήσει τις οδηγίες των αστυνομικών για τον έλεγχο που ήθελαν να κάνουν, βγάζοντας τη μάσκα που φορούσε, λογικά για προστασία από τον κορωνοϊό, και βήχοντας στο πρόσωπο του ενός.

Η νεαρή ήταν συνοδηγός σε ένα όχημα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μια κεντρική διασταύρωση της πόλης θεωρώντας το ύποπτο. Ο οδηγός δεν αντέδρασε, όμως εκείνη αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών να βγει από το αυτοκίνητο για να γίνει έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει. Δείτε, σε μια εντελώς αντίθετη περίπτωση, το παράδειγμα ανθρωπιάς που έδειξε 45χρονο άνδρα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να βήξει προκλητικά στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, εκθέτοντάς τον στον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την διάδοση του ιού, απείθεια και εξύβριση και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν παίρνουν… χαμπάρι από κορωνοϊό οι πιστοί: «Κοινώνησα κανονικά και δεν τον φοβάμαι, έχω τον Χριστό μέσα μου»! (video)

Ο κορωνοϊός «θερίζει» και την χώρα μας, με τον απολογισμό από χθες (15/3) και χωρίς νεότερη εξέλιξη να είναι 331 κρούσματα και τέσσερις νεκροί, με 8 συμπολίτες μας να βρίσκονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, αλλά φαίνεται πως οι πιστοί… δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και παρίστανται κανονικά στη Θεία Κοινωνία. Δείτε, επίσης, ολόκληρο τον χάρτη με την εξάπλωση του ιού.

Οι ίδιοι, μάλιστα, όπως δείχνει ένα κατατοπιστικότατο βίντεο από τη Λάρισα, μοιάζουν αμετανόητοι ως προς τη διάθεσή τους να κοινωνήσουν κανονικά, πιστεύοντας ίσως στην άποψη ορισμένων ιερέων, που αναφέρουν πως ο φονικός ιός δε μεταφέρεται με τη Θεία Κοινωνία. Τονίζουν, δε, ότι θα συνεχίσουν να κοινωνούν κανονικά, αφού δεν φοβούνται… κανέναν κορωνοϊό και έχουν τον Χριστό μέσα τους.

Κι επειδή τα λόγια δεν φτάνουν, για να περιγράψουν αυτή την κατάσταση, θα καταλάβετε περισσότερα στο βίντεο του Larisapress.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share