Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός ηλικιωμένος - Τον παρέσυρε και τον σκότωσε ΙΧ!

Καταφέραμε να έχουμε νεκρό σε τροχαίο, ενώ υποτίθεται ότι "μένουμε σπίτι"

18 Μαρτίου 2020 12:29
Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός ηλικιωμένος - Τον παρέσυρε και τον σκότωσε ΙΧ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 86χρονος που κινούταν πεζός χθες το απόγευμα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Ειδικότερα, στις 20:20 το απόγευμα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 86χρονο, ο οποίος παρά τα μέτρα της κυβέρνησης είχε βγει από το σπίτι για άγνωστο προς το παρόν λόγο.

Προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που προκλήθηκε το τροχαίο και στοίχισε τη ζωή στον 86χρονο.

Ο κορωνοϊός δεν "αγγίζει" το Πόρτο Ράφτη: Πρώτες βουτιές, πικ νικ, βόλεϊ, σερφ μέχρι και... σκηνές στις παραλίες

Τι και αν ο πλανήτης ολόκληρος βιώνει μια κατάσταση δίχως προηγούμενο, μια κατάσταση που σίγουρα θα έχει οικονομικές επιπτώσεις σ' όλους μας... Ο κλασικός ο Ελληνάρας που δεν σέβεται τον διπλανό του απέδειξε για ακόμα μια φορά πως οι τραγικές καταστάσεις στην Ιταλία δεν είναι και τόσο... μακρινές για την χώρα μας!

Την ίδια ώρα που το κράτος αποφασίζει να αφήσει ανοικτά τα απολύτως απαραίτητα (σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και περίπτερα) ο γνήσιος ο Ελληνάρας πιστεύει πως μπορεί άνετα να εκμεταλλευτεί το κλείσιμο των σχολείων και την άδεια από το αφεντικό του και να ξεκινήσει τις διακοπές του!

Οι αποκλειστικές εικόνες του Athensmagazine.gr από το Πόρτο Ράφτη πραγματικά προκαλούν θλίψη για το μυαλό του "μέσου" Έλληνα! "Έλα μωρέ μια γρίπη είναι" ή "το και να κολλήσω εγώ δεν παθαίνω κάτι" είναι η απόδειξη του πόσο παρτάκιας είναι ο Έλληνας του σήμερα! ο Έλληνας που για να απολαμβάνει την ομορφιά της χώρας μας σήμερα κάποιοι πολέμησαν για να ζει σε μια ελεύθευρη πατρίδα.

Το "Μένουμε Σπίτι", όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, πολλοί το μετέτρεψαν σε "Μένουμε Σκηνή" αφού εγκαταστάθηκαν σε παραλίες για απολαύσουν τον καλοκαιρινό καιρό αψηφώντας πως μπορεί να κολλήσουν τον κορωνοϊό και να τον... μεταδώσουν σε κάποιον δικό τους άνθρωπο, μεγαλύτερης ηλικίας, που μπορεί να του στοιχίσει ακόμα και την ζωή του!

Την ίδια ώρα το παράδειγμα της Ιταλίας δεν προβληματίζει κανένα! 1.266 νεκροί σε λιγότερο από 20 μέρες! Ούτε πόλεμος, ειλικρινά! Και αν όλοι πιστεύετε πως οι 1.266 νεκροί ήταν όλοι μεγάλης ηλικίας κάνετε μεγάλο λάθος! Σήμερα αντικρίσαμε κάποιες εικόνες που κυριολεκτικά δεν περιμέναμε πως μπορούμε να δούμε! Ανθρώπους να αδιαφορούν για τους διπλανούς του! Τι και αν τα καφέ είναι κλειστά; Ακόμα καλύτερα. Τραπεζάκι από το σπίτι, καρεκλίτσα και καφεδάκι στο χέρι με 1.80 ευρώ!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Athensmagazine.gr από το Πόρτο Ράφτη σήμερα το πρωί! Βουτιές, βόλεϊ μέχρι και... σερφ ρε φίλε, σερφ....

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share