Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: 15 νεκροί - 94 νέα κρούσματα, 624 το σύνολο στην Ελλάδα

Τραγωδία!

22 Μαρτίου 2020 17:40
Κορωνοϊός: 15 νεκροί - 94 νέα κρούσματα, 624 το σύνολο στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους 15 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ενώ τα νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο είναι 94 με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 624.

Παράλληλα, αυξήθηκε και ο αριθμός των διασωληνομένων ασθενών μας οι οποίοι πλέον είναι 34. Με την απαγόρευση κυκλοφορίας να είναι προ των πυλών, αυτό είναι το έντυπο που θα καλούνται να συμπληρώνουν οι πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν, στο πλαίσιο των νέων μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.

«Χθες κατέρρευσα για πρώτη φορά» - Νοσοκόμα συγκλονίζει με την περιγραφή της (photo)

Ιταλίδα νοσοκόμα συγκλονίζει με την περιγραφή της για όσα βλέπει να γίνονται εν μέσω κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Χθες κατέρρευσα για πρώτη φορά». Δραματική έκκληση απευθύνει και Ελληνίδα γιατρός που ζει και εργάζεται στο Παρίσι: «Καλύτερα να μένεις σπίτι, παρά να φεύγεις ολομόναχος από τη ζωή»

Συγκλονίζει με την περιγραφή της: «Χθες είχα την πρώτη ψυχολογική κατάρρευση. Έκλαψα πάρα πολύ γιατί ενώ γυρνούσα στο σπίτι από τη δουλειά, η πόλη ήταν γεμάτη κόσμο. Μένω κοντά σε ένα μεγάλο πάρκο και περνάω από μπροστά του για να φτάσω σπίτι.

Υπήρχαν παρέες ανθρώπων που έκαναν γυμναστική, άλλοι που βγήκαν για τρέξιμο με τον σκύλο (τουλάχιστον τρεις). Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει να παρατηρείται έλλειψη από υλικό για τη δική μας προστασία. Δεν καταλαβαίνετε ότι, σκοπός δεν είναι να προσπαθείτε βρείτε το παραθυράκι, που θα δικαιολογήσει ότι βρίσκετε έξω, αλλά πρέπει να μείνετε σπίτι. Τελεία και παύλα! Μείνε στο σπίτι! Μείνετε στο σπίτι!» είπε η Ιρένε.

Στη φωτογραφία της που ανέβασε το πόρταλ στη σελίδα του στο Facebook, κρατά ένα σημείωμα, το οποίο γράφει: «Όποιος λέει "σε μένα δε θα συμβεί ποτέ" θα είναι ο επόμενος που θα νοσήσει. Μείνετε στο σπίτι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share