Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο πρώτος σκύλος από κορωνοϊό (photo)

Σοκ!

18 Μαρτίου 2020 07:41
Πέθανε ο πρώτος σκύλος από κορωνοϊό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώτος σκύλος που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, δυστυχώς δεν άντεξε και πέθανε, όπως μετέδωσε η New York Post. Ενώ, η Jennifer Haller, μία 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό με την ίδια να συγκλονίζει με όσα λέει.

Πρόκειται για έναν σκύλο στο Χονγκ Κονγκ, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος εμφανιζόταν να έχει αναρρώσει από τον ιό και είχε μάλιστα επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Η ιδιοκτήτριά του ήταν μία 60χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, ενημέρωσε τις Αρχές ότι ο σκύλος της απεβίωσε στις 16 Μαρτίου, αλλά δεν τους επέτρεψε να κάνουν νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστώσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Η ίδια είχε επίσης πρόσφατα αναρρώσει από τον κορωνοϊό. Ο σκύλος, ράτσας Πομεράνιαν, βρισκόταν σε καραντίνα από τις 26 Φεβρουαρίου και είχε επιστρέψει στο σπίτι του μόλις το περασμένο Σάββατο.

«Βόμβα» από την Adidas - Kλείνει όλα τα καταστήματά της λόγω κορωνοϊού

Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas ακολούθησε την εταιρεία Nike και ανακοίνωσε το κλείσιμο καταστημάτων της, ως απάντηση στην πανδημία του κορωνοϊού.

Τα καταστήματα της Adidas και της Reebok στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά θα κλείσουν προσωρινά, αναφέρει η εταιρεία σε μια ανακοίνωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, «λουκέτο» έχει βάλει ακόμη μία μεγάλη εταιρεία λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα καταστήματα της Adidas στις ΗΠΑ, τον Καναδά θα κλείσουν από τις 17 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου, ενώ τα καταστήματα στην Ευρώπη από τις 18 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου.

Η Adidas ενημερώνει ότι το κλείσιμο των καταστημάτων στοχεύει στον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού.

"Στην Adidas, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των συνεργατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα" σημειώνει ο όμιλος, προσθέτοντας ότι το προσωπικό, που θα επηρεαστεί από την απόφαση αυτή, θα πληρωθεί για τις προγραμματισμένες ώρες εργασίας του παρά το κλείσιμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share